Σημερινή

Τετάρτη, 18/07/2018
RSS

Τριμερής συνάντηση Κύπρου - Ελλάδα ς- Αιγύπτου

| Εκτύπωση | 13 Αύγουστος 2017, 15:02 | Σημερινή

Η ΑHRAM ONLINE ANAΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Όπως αναφέρει ο ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την είδηση της ιστοσελίδας στα Αγγλικά, οι ηγέτες των τριών κρατών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και την τριμερή συνεργασία σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο

Τριμερής συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη, του Αιγύπτιου ομολόγου του, Φατάχ Αλ Σίσι, και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στη Λευκωσία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ahram OnLine, η οποία επικαλείται συνέντευξη του Κύπριου Υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, στο περιοδικό Αχράμ Αλ Αραμπί, την περασμένη Πέμπτη.

Συζητούν τις τελευταίες εξελίξεις

Όπως αναφέρει ο ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την είδηση της ιστοσελίδας στα Αγγλικά, οι ηγέτες των τριών κρατών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και την τριμερή συνεργασία σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Πρόκειται για την πέμπτη τριμερή συνάντηση των ηγετών Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου. Το 2015 οι ηγέτες των τριών χωρών συναντήθηκαν στο Κάιρο, τη Λευκωσία και την Αθήνα και είχαν τέταρτη συνάντηση στο Κάιρο το 2016.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...