Σημερινή

Τρίτη, 17/07/2018
RSS

'Εκρηξη σε κατάστημα πώλησης ξηρών καρπών στη Λεμεσό

| Εκτύπωση | 13 Αύγουστος 2017, 15:00 | Σημερινή

Στόχος βομβιστών έγινε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου κατάστημα πώλησης ξηρών καρπών, ιδιοκτησίας 41χρονου από το Τραχώνι. Η έκρηξη, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγίας Φυλάξεως και προκάλεσε αναστάτωση στην πολυσύχναστη οδό της Λεμεσού.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος σε συνδυασμό με εύφλεκτη ύλη, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του μαγαζιού. Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εξωτερικό καλυμμένο χώρο και στην είσοδο του καταστήματος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Ζημιές υπέστη, επίσης, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονου από τη Ρουμανία, που βρισκόταν σταθμευμένο ανατολικά του καταστήματος.

Συνεπεία της έκρηξης η πολυσύχναστη οδός Αγίας Φυλάξεως παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, ενώ η σκηνή παραμένει ακόμη υπό φρούρηση, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κατάστημα καλύπτεται από ασφάλεια.