Σημερινή

Παρασκευή, 25/05/2018
RSS

«Οι ουλές μου, η ιστορία μου»

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:04 | Του Μάριου Αδάμου

ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΝΑΤΑΣΑ ΡΕΒΕΚΚΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΤΟ 2005 Η ΝΑΤΑΣΑ-ΡΕΒΕΚΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ CROHN, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2012, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΛΕΟΤΥΦΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ

«Εγώ προτιμώ τη ζωή μου μετά την επέμβαση, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός μου σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Η ζωή πριν ήταν διαφορετική με αρκετές δυσκολίες κι η επέμβαση βοήθησε για να βελτιωθεί η κατάσταση και να ζω πιο φυσιολογικά», λέει.


Πλατύ χαμόγελο, θετική σκέψη και αποφασιστικότητα. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα της σημερινής φιλοξενούμενης της στήλης «Μαχητές και Νικητές της Ζωής», Νατάσα-Ρεβέκκα Θεοδοσίου. Πρόκειται για μία νεαρή καθηγήτρια Φυσικής, η οποία αν και πέρασε από μία μακρά και δύσκολη κατάσταση, εντούτοις, δεν τα έβαλε ποτέ κάτω, πίστεψε στον εαυτό της και τις δυνάμεις της, έθεσε στόχους, τους υλοποίησε και πλέον βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

Η πορεία της

Η Νατάσα-Ρεβέκκα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1983 στη Λεμεσό. Από μικρή ήταν δραστήριο άτομο και είχε κλήση στις θετικές επιστήμες. Έτσι, όταν τελείωσε το Λύκειο, ξεκίνησε σπουδές στη Φυσική, τις οποίες ολοκλήρωσε με επιτυχία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη, όμως, κι ενώ ήταν 22 ετών, λίγο πριν πάρει το πτυχίο, δηλαδή, η μοίρα της επιφύλασσε μία μεγάλη δοκιμασία. Περίπου στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου του 2004 άρχισε να παρουσιάζει κάποια ανησυχητικά συμπτώματα, όπως συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, κενώσεις με αίμα και αρκετούς πόνους στην κοιλιά.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...