Σημερινή

Κυριακή, 20/05/2018
RSS

21χρονος ήθελε να εκδικηθεί 17χρονη επειδή χώρισαν

| Εκτύπωση | 11 Ιανουάριος 2017, 07:59 | Σημερινή

Δημοσίευσε πορνογραφικό βίντεο της πρώην
Θύτης και θύμα γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, μέσω διαδικτύου και αργότερα σύναψαν δεσμό. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η κοπέλα αποδέχθηκε να τού αποστείλει βίντεο, στο οποίο φαίνεται να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ παραδέχθηκε ενοχή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να κατηγορηθεί ενώπιον Δικαστηρίου
Ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων τεκμηρίων που παραλήφθηκαν από το σπίτι του, αφέθηκε χθες 21χρονος ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 14χρονη ότι το 2014 γνώρισε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ένα άγνωστό της άτομο, το οποίο της παρουσιάστηκε ως ένας 18χρονος με καταγωγή από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων γνωριμίας τους, η ανήλικη και ο 18χρονος ελληνοκύπριος είχαν διάφορες συναντήσεις και διαδικτυακές συνομιλίες.

Είχε ερωτικό δεσμό με τον δράστη
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 17χρονη σήμερα κοπέλα, τον περασμένο Σεπτέμβριο σύναψε ερωτικό δεσμό με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια του δεσμού, ο 21χρονος σήμερα νεαρός ζήτησε από την ανήλικη να του αποστείλει ηλεκτρονικά, βίντεο στο οποίο να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις. Η 17χρονη αποδέχθηκε το αίτημα του νεαρού και απέστειλε το σχετικό βίντεο, το οποίο όμως μετά τη διακοπή του δεσμού τους, ο 21χρονος εκδικητικά φέρεται να το ανήρτησε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η κοπέλα υπέβαλε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο εντόπισε και αφαίρεσε το βίντεο. Αμέσως εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του νεαρού και προχθές βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη ως ύποπτος για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόκτησης ή κατοχή παιδικής πορνογραφίας, διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας, προσφορά ή παροχή πληροφοριών για παιδική πορνογραφία και άγρα παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Κατασχέθηκε υπολογιστής και κινητό
Στην κατοικία του 21χρονου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, η Αστυνομία διενήργησε έρευνα όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Χθες, ο νεαρός φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν από το σπίτι του. Ο 21χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου. Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ