Σημερινή

Κυριακή, 20/08/2017
RSS

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι αναξιόπιστος:Η αντιπολίτευση γ

| Εκτύπωση | 06 Αύγουστος 2017, 15:00 | Του Σάββα Ιακωβίδη

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι αναξιόπιστος:Η αντιπολίτευση γιατί συναγελάζεται μαζί του;

Η αντιπολίτευση γνωρίζει ότι ο Ν. Αναστασιάδης την εμπαίζει χοντρά, την παραπλανά αδίστακτα και την αγνοεί βάναυσα. Πότε θα βγει προς τον λαό με ξεκάθαρους, πειστικούς και σοβαρούς λόγους και να εξηγήσει, γιατί ο Ν. Αναστασιάδης είναι επικίνδυνος για τον τόπο; Πότε θα εξηγήσει τι εννοεί με τη νέα, σωτήρια στρατηγική επίλυσης του Κυπριακού και αντιμετώπισης της Τουρκίας;


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ο κατ’ εξοχήν αναξιόπιστος πολιτικός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το επιβεβαιώνει καθημερινά με τις αποφάσεις, τις ανακολουθίες και τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του. Μόλις πρόσφατα επιτέθηκε, και καλώς, εναντίον του απελθόντος Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Με αφορμή όσα διαμείφθηκαν στο ελβετικό θέρετρο, Crans-Montana, για το Κυπριακό, και προκλητικές δηλώσεις του Νορβηγού αστρολόγου, ο Πρόεδρος ξεσπάθωσε οργισμένος, δήθεν, εναντίον του. Μιλώντας στους Κερυνειώτες (24.7.2017) είπε:

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...

«Και είναι θλιβερό, πραγματικά είναι θλιβερό, άνθρωποι που εκφράζουν, τάχα, το διεθνές δίκαιο, όπως ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ, να ψεύδονται δημόσια, προκειμένου να καλύψουν την αδιαλλαξία της Άγκυρας, προκειμένου να επικαλούνται το απόρρητο όταν καλούνται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες του τι ακριβώς ελέχθη, αλλά δεν διστάζουν να λένε ότι η Τουρκία ήταν έτοιμη. Εκείνο που αγνοούν είναι ότι και τα δικά τους πρακτικά και τα δικά μας πρακτικά, με πάσα λεπτομέρεια, θα δοθούν στη δημοσιότητα, για να αποκαλυφθεί, επιτέλους, ποιος λέει την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...