Σημερινή

Τρίτη, 26/03/2019
RSS

Η cdbbank ενισχύει το έργο του Yianis Christodoulou Foundation

| Εκτύπωση | 17 Φεβρουάριος 2019, 18:00 | Σημερινή

Παραμένοντας προσηλωμένη στην υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ιδιαίτερα των παιδιών, η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), ενισχύει οικονομικά τις προσπάθειες του Yianis Christodoulou Foundation.

Σκοπός του Ιδρύματος, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δρα και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, είναι η υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και στους νέους.

Σχολιάζοντας την απόφαση της cdbbank να συνταχθεί στο πλευρό του Ιδρύματος, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας, κ. Κώστας Αργυρίδης, τόνισε ότι «μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του, το Yianis Christodoulou Foundation συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους, που χρειάζονται πραγματική φροντίδα και συμπαράσταση».

Η cdbbank συμμετείχε στην τελετή βράβευσης των μαθητών Δημοτικής Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Κάρτας, ο οποίος διοργανώθηκε από το Yianis Christodoulou Foundation στις 23 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Απώτερος σκοπός του διαγωνισμού ήταν η οικονομική ενίσχυση δημοτικών σχολείων που παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με βασικό πυλώνα την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η cdbbank αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συμμάχους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, για τη στήριξη του νεοσύστατου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας στην Κύπρο. Παράλληλα, συμμετέχει ως χορηγός σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ενίσχυση πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους, όπως είναι και η επικείμενη εκδήλωση του Συνδέσμου «Το Βαγόνι Αγάπης», στην οποία θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η ζωή και το έργο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».