Σημερινή

Παρασκευή, 22/06/2018
RSS

ΑΓΟΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

| Εκτύπωση | 11 Φεβρουάριος 2017, 10:00 | Σημερινή

IKEA
Οι νικητές του 3ου διαγωνισμού ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΙΚΕΑ προσκάλεσε παιδιά από όλο τον κόσμο να φανταστούν και να ζωγραφίσουν το δικό τους λούτρινο παιχνίδι. Συνολικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό 70.000 ζωγραφιές παγκοσμίως, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 10 και οι νικητές θα δούνε τη ζωγραφιά τους να ζωντανεύει και να γίνεται λούτρινο παιχνίδι. Οι δέκα ζωγραφιές που νίκησαν είναι πραγματικά υπέροχες. Κάθε μια είναι πολύ ξεχωριστή, χαρούμενη και ευφάνταστη. Μεταξύ των νικητών βρίσκεται ένα «μπλε πουλί» που έχει κάποια στοιχεία ninja, μια φιλική «χαρούμενη αράχνη» με υπέροχα δόντια, αλλά και ένα χαρούμενο πρόσωπο που είναι «το σύννεφο με το ουράνιο τόξο», το οποίο είναι άλλωστε και αυτό που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας, δηλαδή πολλά χαρούμενα πρόσωπα.

Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι νικητές είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Πολωνία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Αυστρία, η Δυτική Αυστραλία και οι ΗΠΑ. Τα λούτρινα παιχνίδια θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2017.

Lidl
Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!


Στη Lidl Cyprus ξεκίνησε από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η προβολή του νέου τηλεοπτικού της μηνύματος, μέσω του οποίου αποτυπώνονται οι μεγαλύτερες δράσεις ΕΚΕ που έχει αναπτύξει. Προσφέροντας στην αγορά προϊόντα καθημερινής χρήσης και άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, και με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι της Εταιρείας, η Lidl Cyprus συμβάλλει στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων, με βασικούς άξονες την κοινωνία, το περιβάλλον, τους συνεργάτες και τα προϊόντα. Βασική δράση της, η στήριξη του κοινωνικού έργου του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», στο πλαίσιο του οποίου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το τμήμα σίτισής της, προσφέροντας τρόφιμα και πρώτες ύλες στους πάσχοντες.

Παράλληλα, χρηματοδοτεί τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του κέντρου. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των νέων συνεχίζει να στηρίζει το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ Center for Talented Youth (CTY) Greece του Κολεγίου «Ανατόλια», προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές για να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες ακαδημαϊκές τους δεξιότητες. Επίσης, μέσω συνεργασιών με διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς, στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Έχει προσφέρει περισσότερα από €350.000 για την ανάπτυξη των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας και έτσι θα συνεχίσει και το 2017 με την ίδια δυναμική.

MTN
Δύο τυχεροί συνδρομητές στον τελικό του «The Voice of Greece»


Η ΜΤΝ, χορηγός του «The Voice of Greece», στέλνει δύο τυχερούς συνδρομητές της στην Αθήνα για να απολαύσουν ζωντανά τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στις 2 Μαρτίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Για να διεκδικήσεις κι εσύ θέση στον τελικό του «The Voice of Greece», μπες στην σελίδα της ΜΤΝ στο Facebook μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, λάβε μέρος στον διαγωνισμό και ίσως είσαι εσύ ο ένας τυχερός που θα ζήσει τη μαγεία του τελικού από κοντά παρέα με έναν φίλο του. Το δώρο για κάθε νικητή συμπεριλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, διανομή για 1 βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για 2 άτομα και είσοδο στον τελικό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι συνδρομητές κινητής της MTN άνω των 18 ετών. Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού: http://admin.mtn.com.cy/MTNVoiceCompetition/