Σημερινή

Τρίτη, 18/06/2019
RSS

The Landmark Nicosia: Ξεκινά μια νέα φιλόδοξη πορεία

| Εκτύπωση | 26 Μάιος 2019, 18:00 | Σημερινή

Με πλήρη επίγνωση του κύρους και της ιστορικής παρακαταθήκης του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου, οι νέοι ιδιοκτήτες του, Invel και Πανγαία, προχώρησαν στη μετονομασία του σε The Landmark Nicosia. Το νέο όνομα και λογότυπο τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2019.

Η αλλαγή του εμπορικού σήματος ήταν προγραμματισμένη, καθώς δεν προβλεπόταν η διατήρηση του προηγούμενου εμπορικού σήματος και διαχειριστικού φορέα, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόκτησης της πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία-ιδιοκτήτρια του εμβληματικού ξενοδοχείου από τους νέους επενδυτές.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό παραμένουν πιστοί στα επίπεδα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που ταυτίστηκαν με τη διεθνή εικόνα της πρωτεύουσας και του ξενοδοχείου, και εργάζονται πυρετωδώς για τη λαμπρή συνέχεια.
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel και εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Πανγαία, Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, με αφορμή την αλλαγή- ορόσημο, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές ιδιοκτησιακού καθεστώτος που επηρέαζαν τα σχέδια για το μέλλον, ήρθε η ώρα το πιο σημαντικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας να αποκτήσει ξανά την προοπτική, την αίγλη και το κύρος που του αναλογεί: Η Invel και η Πανγαία δεσμεύονται για την αναγέννησή του με ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα που θα αναδείξει τις τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητές του. Το όνομα The Landmark Nicosia είναι η φυσική εξέλιξη αυτής της φιλόδοξης πορείας, καθώς από το 1967 μέχρι σήμερα, στο συγκεκριμένο ακίνητο εγγράφεται η συλλογική μνήμη της Λευκωσίας».

Το νέο όνομα και λογότυπο του ξενοδοχείου, δεν είναι απλώς μια καλλιτεχνική απεικόνιση, αλλά η βιτρίνα των αξιών που αντιπροσωπεύει. Το όνομα απηχεί το παρελθόν του και καθρεφτίζει το μέλλον του, δηλώνει τον ρόλο και την κυρίαρχη θέση του τόσο στη Λευκωσία όσο και στην Κύπρο. Προσδιορίζει ίσως το πιο γνωστό σημείο αναφοράς της πόλης αλλά και τη χρονική στιγμή που τα πάντα αλλάζουν.

Ο κύκλος κυριαρχεί στη σύνθεση του λογοτύπου. Συμβολίζει την αδιάκοπη και αέναη συνέχεια, την κληρονομιά αλλά και τις τολμηρές νέες προοπτικές του The Landmark Nicosia.