Σημερινή

Δευτέρα, 20/05/2019
RSS

Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 9ου Nicosia Economic Co

| Εκτύπωση | 05 Μάιος 2019, 18:00 | Σημερινή

Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 9ου Nicosia Economic Congress

Η Alpha Bank Cyprus Ltd ήταν και φέτος ο Κύριος Χορηγός του Nicosia Economic Congress, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά, έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τελευταίες οικονομικές τάσεις και εξελίξεις στην Κύπρο και διεθνώς, και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά συνέδρια της Κύπρου.

Στο φετινό συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι ανέλυσαν το τρέχον οικονομικό περιβάλλον και παρουσίασαν τις προβλέψεις τους για την κυπριακή οικονομία και τις προοπτικές της για τα έτη 2020 - 2025, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς και θέματα όπως η πορεία των αγορών και οι επιπτώσεις του Brexit, η προώθηση της Υγείας ως νέου πεδίου για ξένες επενδύσεις, καθώς και οι προοπτικές του Τουρισμού. Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, μεταξύ των οποίων πολλά στελέχη, πελάτες και συνεργάτες της Alpha Bank Cyprus Ltd.