Σημερινή

Πέμπτη, 21/03/2019
RSS

Δικαίωσε τη φήμη του το ΟΠΑΠ All Star Game!

| Εκτύπωση | 30 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Από το 2011 χαρακτηρίζεται σαν η κορυφαία ψυχαγωγική και αθλητική εκδήλωση στον τόπο μας. Tο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game “παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”, φρόντισε να δικαιώσει τη φήμη του. Εντυπωσιακή η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Πρόσφερε θέαμα, χαρά αλλά και συγκίνηση. Παράλληλα έστειλε και τα μηνύματα για σωστή οδική συμπεριφορά.

Έχοντας ρυθμό, γρήγορη εναλλαγή γεγονότων και έντονη συμμετοχή των χιλιάδων θεατών, το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ποιοτικότερο που έγινε μέχρι σήμερα. Υπήρξαν όμως και συγκλονιστικές ανθρώπινες στιγμές, όπως τις υπαγορεύει και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, διά του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Δημήτρη Αλετράρη, υλοποίησε την ευχή της επτάχρονης Αποστολίας, που αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας της με θαυμαστή δύναμη και αξιοπρέπεια. Η μικρή Αποστολία, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της και τον πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα όνειρο-μια ευχή», Γιώργο Πενηνταέξ, ομολόγησε με γλυκό χαμόγελο την ευχή της, που είναι η επίσκεψή της στη Eurodisney στο Παρίσι!

Κορυφαία στιγμή και η απονομή του θεσμοθετημένου από την ΟΠΑΠ, βραβείου «Νεόφυτος Χανδριώτης», στη μνήμη του διεθνούς καλαθοσφαιριστή και άριστου φοιτητή, που απεβίωσε την 1η Δεκεμβρίου 2015 σε νοσοκομείο της Βοστώνης, σε ηλικία 22 χρονών κι αφού πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον πατέρα του Νεόφυτου, γυμνασιάρχη Δημήτρη Χανδριώτη, στα Μουσικά μας Σχολεία. Παραλαμβάνοντας το βραβείο η Επιθεωρήτρια Μουσικής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Γεωργία Νεοφύτου, ξεσήκωσε τους θεατές με τη μουσική παρέμβασή της στη μνήμη του Νεόφυτου. Συγκλονιστική ήταν και η ερμηνεία της μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Πάφου, Αντζελίνας Σκούρου, την οποία συνόδευσε έξοχα στο αρμόνιο ο συμμαθητής της Αλέξης Δελημπαλτίδης.