Σημερινή

Τρίτη, 26/03/2019
RSS

Εvian® 2018 Limited Edition - σχεδιασμένο από την Ines Longevial

| Εκτύπωση | 30 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Νάταλι Μιχαηλίδου

Για το φετινό «Limited Edition», το evian® καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά μία νεαρή Γαλλίδα ζωγράφο, την Ines Longevial, που καλείται να σχεδιάσει το ετήσιο iconic μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης. Από το 2007, το evian® κάνει πρωτοπόρες συνεργασίες με πασίγνωστα ονόματα από τον χώρο της μόδας, όπως οι Christian Lacroix, Kenzo και Alexander Wang.

Η τέχνη πάντα αποτελούσε σημείο έμπνευσης για τη μόδα. Γι’ αυτό και φέτος το evian® αποφάσισε να εξυμνήσει αυτήν τη μοναδική σχέση, προσκαλώντας τη νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα In?s Longevial να δημιουργήσει τα νέα αριστουργήματα που θα ενταχθούν στη συλλογή. Έχοντας ως βάση της το Παρίσι, η 28χρονη καλλιτέχνις έχει γίνει γνωστή ανά το παγκόσμιο, μέσα από εκθέσεις της στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Για τον σχεδιασμό του μπουκαλιού Limited Edition, η Ines Longevial εμπνεύστηκε από το ταξίδι του evian® μέσα από τις Γαλλικές Άλπεις που διαρκεί 15 χρόνια.

Τα evian® x Ines Longevial Limited Edition θα είναι διαθέσιμα σε γυάλινα μπουκάλια (75cl) σε περιορισμένο αριθμό. Στην Κύπρο τα evian® εισάγονται και διατίθενται από την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, καφετερίες, εστιατόρια και καταστήματα.