Σημερινή

Πέμπτη, 21/03/2019
RSS

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Metlife Kύπρου

| Εκτύπωση | 30 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Η MetLife Κύπρου, η Ασφαλιστική Εταιρεία που για περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρει καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις σε χιλιάδες Κυπρίους, αποχαιρέτησε το 2018 με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της, που πραγματοποιήθηκε στο Lemon Park, στη Λευκωσία, την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife.

Τη βραδιά άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, Κυριάκος Αποστολίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και η απονομή του Βραβείου “Employee of the Year” στο στέλεχος της Εταιρείας που ξεχώρισε με τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ανασκόπηση του 2018, με έμφαση στα σημαντικότερα γεγονότα-σταθμούς της MetLife, και μέσω σχετικών ανακοινώσεων έγινε αναφορά στους στόχους και τη στρατηγική της MetLife για τον νέο χρόνο.

Η MetLife έδειξε γι' ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο συμβάλλοντας και βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Πανίκος Ξιούρουππας, Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας Ζωής, Συνδέσμου Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος παρέλαβε επιταγή από τη MetLife, με στόχο τη στήριξη του Συνδέσμου.

Επιπρόσθετα, επιταγή σημαντικού χρηματικού ποσού παραδόθηκε και στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιάννη Γιαννάκη, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας γι' αυτήν την αξιέπαινη πράξη. Τα λεφτά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για το νέο νοσοκομείο που θα κτιστεί στο Μάτι. Η MetLife έχει περίτρανα και έμπρακτα αποδείξει ότι η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι το παν όχι μόνο μέσα από χρηματικές βοήθειες, αλλά επίσης και μέσα από τον εθελοντισμό.