Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

Ένα ακόμα κορυφαίο βραβείο για το Minthis της Pafilia

| Εκτύπωση | 23 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Ένα ακόμα κορυφαίο βραβείο απέσπασε η Pafilia Property Developers, για το πολυτελές θέρετρο Minthis. Την κατάκτηση διάκρισης 5 αστέρων στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων τον περασμένο Οκτώβριο ακολούθησε άλλη μια επιβράβευση, καθώς στις 3 Δεκεμβρίου, στα Διεθνή Βραβεία Ακινήτων, απονεμήθηκε στο Minthis το βραβείο “Best Leisure Development Europe”.

Η ανώτατη αυτή διεθνής διάκριση για το πολυσύνθετο αναπτυξιακό έργο της Pafilia επιβεβαιώνει την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας, τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα του Minthis, το οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης.

Το Minthis απλώνεται σε μιαν απέραντη έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000. Το θέρετρο δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου έξω από το χωριό Τσάδα της Πάφου και συνδυάζει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με την πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.

Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή μεσογειακή αρχιτεκτονική και με έμφαση στον πρωτοποριακό και σύγχρονο σχεδιασμό, το Minthis σφραγίζει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της εξέλιξης, της παράδοσης και της φύσης. Περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ με 18 οπές, που περικλείει ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα και ένα clubhouse με εστιατόριο και μπαρ, τα οποία είναι ανοικτά για το κοινό.

Η αυστηρή πολυτέλεια αλλά και η κομψότητα που χαρακτηρίζει τις επαύλεις και τις σουίτες του Minthis εναρμονίζονται με τις υπέροχες λεπτομέρειες και τα χρώματα του τοπίου, προσφέροντας στους κατοίκους μιαν ανεπανάληπτη αίσθηση ηρεμίας και ψυχικής ανάτασης.

Η κατάκτηση ενός ακόμα σημαντικού βραβείου αναδεικνύει την ηγετική θέση της Pafilia στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων και ανεβάζει στις 39, τις διεθνούς επιπέδου διακρίσεις της.