Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

Νέα διάκριση για την ΕΥ

| Εκτύπωση | 23 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Η EY βραβεύτηκε στο πλαίσιο των 2018 SAP® Customer Experience Partner Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη τον περασμένο Οκτώβριο. Η βράβευση της ΕΥ αναγνωρίζει την επίτευξη της αριστείας στην προώθηση του SAP Customer Experience, τη δέσμευση για την από κοινού δημιουργία καινοτομίας, και την υποστήριξη στους κοινούς πελάτες για την επίτευξη των στόχων τους. Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία επελέγησαν από το ευρύ οικοσύστημα των συνεργατών του SAP Customer Experience, με βάση εσωτερικά στοιχεία της SAP.

Η συντονιστική επιτροπή, αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους του SAP Customer Experience, επέλεξε τους νικητές συνεργάτες της SAP σε κάθε κατηγορία, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, μεταξύ άλλων την επίτευξη κοινών πωλήσεων, case studies πελατών, και πιστοποιήσεις συμβούλων. Με την ευκαιρία της απονομής του βραβείου από τη SAP, o κ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η αναγνώριση του έργου της ΕΥ από τη SAP, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά των ομάδων της ΕΥ και την επίμονη προσήλωσή τους στην καινοτομία. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει επίσης την αναγνώριση που εισπράττουμε από τους πελάτες μας, σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Κύπρο. Με τη βοήθεια των τελευταίων λύσεων SAP Customer Experience είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε ακόμα πιο αποδοτικά τις επιχειρήσεις κατά τον τεχνολογικό μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων τους».