Σημερινή

Τετάρτη, 20/03/2019
RSS

Στα αεροδρόμια το 2ο τεύχος του περιοδικού «Welcome»

| Εκτύπωση | 23 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Το 2ο τεύχος του «Welcome», του επίσημου περιοδικού της Hermes Airports που καλωσορίζει τους ταξιδιώτες στην Κύπρο, έχει κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμο δωρεάν στους χώρους αφίξεων των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Το Welcome είναι μια πολυτελής έκδοση που εκδίδεται δύο φορές τον χρόνο και παρουσιάζει θέματα ανθρωποκεντρικά, ταξιδιωτικά, συνεντεύξεις και tips για το νησί από τους ίδιους τους κατοίκους του, όλα γραμμένα στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Σε αυτό το δεύτερο τεύχος για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η θεματολογία καλύπτει αφιερώματα στην Πάφο, τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, μέσα από τα μάτια προσωπικοτήτων της πόλης, αλλά και θέματα για το παραμυθένιο Τρόοδος και την κοσμοπολίτικη Λεμεσό, ενώ ο Υπουργός Ενέργειας αναλύει αποκλειστικά στο «Welcome» τις προοπτικές των ενεργειακών κοιτασμάτων της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου.

Στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε ακόμη το life story του ιστοριοδίφη και συλλέκτη Δημήτρη Πιερίδη, ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στην κυπριακή οινοπαραγωγή, καθώς και τις ιστορίες του παραμυθένιου Euphoria Art Land που δημιούργησε ο Κύπριος καλλιτέχνης Άνθος Μυριάνθους στη Λεμεσό, του ατμοσφαιρικού Χαμάμ Ομεριέ στην καρδιά της εντός των τειχών Λευκωσίας, αλλά και του Ζαχαρία Παπακώστα, του Κύπριου μελισσοκόμου που φτιάχνει το «Τζιβέρτι», το οποίο έχει τιμηθεί πολλές φορές ως το κορυφαίο μέλι στον κόσμο. Και ασφαλώς πληροφορίες και προτάσεις για εκθέσεις, εξόδους για φαγητό, εκδρομές κ.ά.