Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

Extra Secure από τη Metlife

| Εκτύπωση | 23 Δεκέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Σε έναν κόσμο όπου εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν απο διάφορες ασθένειες με αρνητικές επιπτώσεις στη συνολική ποιότητα ζωής τους, αλλά και της οικογένειάς τους, η ανάγκη για αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων κρίνεται απαραίτητη. Αν και ο τομέας της Ιατρικής έχει εξελιχθεί ραγδαία, το κόστος για αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών είναι εξαιρετικά αυξημένο.

Το πρόγραμμα Σοβαρών Ασθενειών Extra Secure της MetLife σάς επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τις δυσβάστακτες οικονομικές ανάγκες που πιθανόν να προκύψουν αν βρεθείτε σε αντίστοιχη δυσάρεστη θέση. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται ευνοϊκότερες οικονομικές συνθήκες, καθώς η MetLife παρέχει επιπλέον οικονομική στήριξη στηρίζοντάς σας ακόμα περισσότερο. Η MetLife γίνεται πιστός σύμμαχος που φροντίζει όχι μόνο για τη δική σας ανάρρωση, αλλά και για την ομαλή διαβίωση της οικογένειάς σας, μειώνοντας έτσι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που δημιουργούνται από μια τέτοια κατάσταση.

Μερικές από τις καλυπτόμενες ασθένειες περιλαμβάνουν τον Καρκίνο, την Καρδιακή Προσβολή, τη Στεφανιαία Νόσο που απαιτεί Χειρουργική Επέμβαση, το Εγκεφαλικό Επεισόδιο, τη Νεφρική Ανεπάρκεια, την Τύφλωση (Απώλεια όρασης) και τη Μεταμόσχευση Σημαντικού Οργάνου/Μυελού των Οστών. Το πρόγραμμα Extra Secure της MetLife προσφέρει μια πλειάδα πλεονεκτημάτων όπως τη διαχείριση της εφάπαξ αποζημίωσης κατά βούληση, χωρίς περιορισμούς και ελέγχους.