Σημερινή

Τετάρτη, 27/03/2019
RSS

H LGS Handling γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

| Εκτύπωση | 05 Δεκέμβριος 2018, 12:00 | Σημερινή

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η LGS Handling, θυγατρική του Ομίλου Louis, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν δημοσιογράφοι, άνθρωποι των ΜΜΕ αλλά και συνεργάτες της LGS Handling, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση που τους έγινε για το προφίλ της εταιρείας και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Louis και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της LGS Handling, Λούης Λοΐζου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της LGS Handling, Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ αργότερα η διοίκηση της LGS Handling παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους της.

Η LGS Handling, εδώ και δέκα χρόνια προσφέρει σε περισσότερες από 80 αεροπορικές εταιρείες, υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, επιβατών και φορτίων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Εργοδοτεί κατά την περίοδο αιχμής άνω των 800 ατόμων και επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Η εταιρεία έχει επίσης επενδύσει άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ για αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Η LGS Handling ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων, υπηρεσίες check-in, διαχείριση αιθουσών διακεκριμένων επιβατών, μεταφορά επιβατών και αποσκευών, εξυπηρέτηση επιβατών με μειωμένη κινητικότητα, τροφοδοσία πτήσεων, φόρτωση, εκφόρτωση και καθαρισμό αεροσκαφών.