1ο Ετήσιο Συνέδριο «Nicosia Risk Forum 2018»

Στην αιχμή των εξελίξεων το Κέντρο Αριστείας CERIDES (Center Of Excellence in Risk and Decision Sciences - Κέντρο για τον Κίνδυνο και τις Επιστήμες των Αποφάσεων) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει το 1ο Ετήσιο Συνέδριο «Φόρουμ Διαχείρισης Κινδύνου Λευκωσίας - Nicosia Risk Forum 2018».


Το συνέδριο, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου ενημέρωση, να ενισχύσει την εμπειρία των συνέδρων και να οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον ζωτικό τομέα της πρόβλεψης και της διαχείρισης του κινδύνου».


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στην αγγλική γλώσσα. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, με θέμα: «Current Developments of the National Security Policy - Τρέχουσες Εξελίξεις στην Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας». Τις εργασίες του Φόρουμ θα ανοίξει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Φόρουμ θα υπάρχουν πάνελ και συνεδρίες με ακαδημαϊκούς, διπλωμάτες και τεχνοκράτες.


Για περισσότερα στοιχεία, στην ιστοσελίδα