Σημερινή

Κυριακή, 16/06/2019
RSS

Ο Guru της καινοτομίας, Stephen Shapiro έρχεται στην Κύπρο

| Εκτύπωση | 26 Αύγουστος 2018, 18:00 | Σημερινή

H εταιρεία Linkage φέρνει στην Κύπρο τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο Key Note ομιλητή για την καινοτομία, Stephen Shapiro, για ένα μοναδικό συνέδριο που υπόσχεται να «αφυπνίσει» και να ενεργοποιήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης. 
 
Σε μία ζωντανή ομιλία με θέμα: «Creating an Innovation – Capable Organization», ο Stephen Shapiro θα βρεθεί ενώπιον σημαντικών στελεχών κυπριακών επιχειρήσεων, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία στις 17:00, επιδιώκοντας μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων και πρακτικών, να αναλύσει πως μπορεί να εφαρμοστεί η καινοτομία στο σύνολο των επιχειρήσεων. Platinum sponsors του συνεδρίου είναι η Eurobank Cyprus και η Cablenet. 
 
Ο Stephen Shapiro είναι ειδικός σε θέματα καινοτομίας, δείχνοντας στους ηγέτες και τις ομάδες τους πώς να προσεγγίσουν, να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν τις επιχειρηματικές τους προκλήσεις. Εφαρμόζοντας τις γνώσεις που έχει συγκεντρώσει εδώ και δεκαετίες, ο Stephen Shapiro είναι σε θέση να δει ό,τι οι άλλοι δεν μπορούν: ευκαιρίες βελτίωσης των μοντέλων καινοτομίας και των ανθρώπων που τα υποστηρίζουν. Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: «Ναι, η καινοτομία έχει να κάνει με νέα προϊόντα και με το πώς να βγάλεις λεφτά, καλά όλα αυτά, αλλά η καινοτομία αλλάζει ζωές, είναι αυτό που μπορεί να σώσει κάθε οικονομία».
 
Ο κ. Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος της Linkage Greece, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου αποτελεί το πρώτο επίσημο άνοιγμα της Linkage στην Κύπρο, ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια, στα συνέδρια που διοργανώνει η εταιρεία, τα οποία αποτελούν μαθήματα ηγεσίας με ομιλητές διεθνούς κύρους. Σχετικά με τον Stephen Shapiro, ο κ. Παπανικητόπουλος επεσήμανε πως ο παθιασμένος και διαδραστικός του λόγος, αλλά και η τρομερή  ενέργεια που βγάζει, καταφέρνουν να συνεπάρουν τους συμμετέχοντες, προτρέποντας τους να δουν με διαφορετικό τρόπο τις προκλήσεις που προκύπτουν στον επιχειρηματικό κόσμο. 
 
Την ομάδα των χορηγών του συνεδρίου συμπληρώνουν οι εταιρείες:  P.M. Tseriotis, KPMG, DHL και ISS. Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό Capital Today.
Σχετικά με την εταιρεία Linkage: Η Linkage είναι ο παγκόσμιος κυρίαρχος στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα ηγεσίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης καθώς και εκπαίδευσης σε θέματα διοίκησης και management. 
 
H Linkage πρωτοπορεί και κεφαλαιοποιεί τη διεθνή της εμπειρία και εξειδίκευση, με όχημα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, και εξελίσσεται ως η μόνη και πιο ισχυρή σχολή ηγεσίας στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα εδραιώθηκε από τους πρωτοπόρους στο εγχώριο Leadership Management, Δημήτρη Παπανικητόπουλο (Πρόεδρος Linkage Greece) και Αρτέμη Μυρόπουλο (Διευθύνων Σύμβουλος Linkage Greece) και πρόσφατα άρχισε τη δραστηριοποίησή της στην Κύπρο.
 
Η εταιρία παρέχει στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένες tailor-made στρατηγικές συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανάλογα με τα δεδομένα και τις ανάγκες των επιχειρήσεων, ανάπτυξη δυνατοτήτων μέσα από εκπαιδευτική εμπειρία καθώς και προσαρμοσμένες υπηρεσίες αξιολόγησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.linkagegreece.com