Σημερινή

Πέμπτη, 19/07/2018
RSS

Νέος «παίκτης» στις πληρωμές

| Εκτύπωση | 10 Σεπτέμβριος 2017, 18:00 | Σημερινή

H BS PAYONE ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η BS PAYONE ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DATA COMMUNICATION COMPANY (DCC) ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ, NIKLAUS SANTSCHI, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Κύπρο και κατ’ επέκτασιν σε νέους πελάτες. Όντας το κέντρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων στη Μεσόγειο, η Κύπρος αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά με τεράστιο όγκο συναλλαγών και φανταστικές ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο στους τοπικούς εμπόρους όσο και σε μας»


Είσοδο στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιεί η εταιρεία BS Payone, η οποία ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών πληρωμών. Στη χώρα μας μοναδικός παίκτης των εν λόγω υπηρεσιών, αυτήν τη στιγμή είναι η JCC Payments, έπειτα και από το κλείσιμο της FBME Card Services. Η BS Payone, η οποία θα συνεργάζεται σε τοπικό επίπεδο με την εταιρεία Data Communication Company (DCC), φιλοδοξεί, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Niklaus Santschi, να μπει δυνατά στην αγορά και να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο της πίτας.

«Ενδιαφέρουσα αγορά»

Όπως ανέφερε ο κ. Santchi, η εταιρεία θεωρεί τη χώρα μας ως μια «ενδιαφέρουσα αγορά» με τεράστιο όγκο συναλλαγών και πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης. Την ίδια στιγμή ο κ. Santschi τονίζει ότι δεν τον φοβίζει το μονοπωλιακό καθεστώς που υπάρχει στο νησί μας, προσθέτοντας ότι ο ανταγωνισμός θα αποβεί προς όφελος των επιχειρήσεων και των πελατών τους. «Στην BS PAYONE θεωρούμε ότι είμαστε συνεργάτες με τους πελάτες, όχι απλώς ένας πάροχος υπηρεσιών.

Στη BS PAYONE οι εταιρείες μπορούν να αφοσιώνονται στον πυρήνα της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές τους προσωπικές ανάγκες και τους βοηθάμε να αναπτυχθούν προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Κύπρο και κατ’ επέκτασιν σε νέους πελάτες. Όντας το κέντρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων στη Μεσόγειο, η Κύπρος αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά με τεράστιο όγκο συναλλαγών και φανταστικές ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο στους τοπικούς εμπόρους όσο και σε μας», αναφέρει ο κ. Santschi.

Πραγματικός επιχειρηματικός εταίρος

Πέραν των 700 προσοντούχων υπαλλήλων προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών. Η βαθιά γνώση της αγοράς σε διάφορους τομείς, σε συνδυασμό με ένα δυνατό δίκτυο τοπικών εταίρων, δίνουν τη δυνατότητα στην BS PAYONE να καθιερωθεί ως ο πραγματικός επιχειρηματικός εταίρος μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων εταιρειών, σημαντικών λογαριασμών και τραπεζικών καναλιών.

Οι διεθνείς πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις υποδομές της BS PAYONE. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρωπαϊκό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών με τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε πολλές γλώσσες. Η επί τόπου εξυπηρέτηση όσον αφορά τα τερματικά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Επιπλέον η εταιρεία προσφέρει υψηλής ανταγωνιστικότητας συνθήκες πληρωμών.

Σύγχρονες τεχνολογίες πληρωμών

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, φέρνει την ευρωπαϊκή εξειδίκευση στις πληρωμές στην Κύπρο, καθώς είναι μια από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς πάροχους τεχνολογιών πληρωμών. Για σχεδόν 30 χρόνια, η BS PAYONE προσφέρει σύγχρονες τεχνολογίες πληρωμών, στην Ευρώπη. Ξεκινώντας ως ένας απλός πάροχος υπηρεσιών εγκρίσεων καρτών, η BS PAYONE έχει εξελιχθεί σε μιαν από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών all-in-one.

Σήμερα, περισσότεροι από 250.000 πελάτες σε 32 χώρες συνεργάζονται ήδη με τη γερμανική εταιρεία. Σημειώνεται πως η εταιρεία είναι θυγατρική της German Savings Banks Finance Group, ενώ δήλωσαν ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα παράσχουν δίχως χρέωση τα τερματικά τους σε επιχειρήσεις, ώστε να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας και έπειτα θα διαλέξουν εάν θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν.

Λύσεις πληρωμών

Η φιλοσοφία της BS PAYONE είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση του γενικού οικοσυστήματος πληρωμών. Οι πελάτες μπορούν να παραδίδουν μια πλήρη αλυσίδα πληρωμών αξίας στην εταιρεία που εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Προσφέρει λύσεις πληρωμών μόνο από μια πηγή. Εκτενέστερα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Έγκριση κάρτας: Η BS PAYONE προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για έγκριση σε όλες τις ευρείας χρήσεως μεθόδους πληρωμής χωρίς μετρητά. Ο τεχνικός εξοπλισμός έχει 99,99% διαθεσιμότητα, ο οποίος καθιστά την BSPAYONE εξαιρετικά αξιόπιστο εταίρο.

Τερματικά: Η εταιρεία εφοδιάζει τερματικά καρτών τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης, καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες: Η BS PAYONE προσφέρει μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών που καθιστούν το ψώνισμα για τους πελάτες πιο εύκολο και πιο άνετο. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πληρωμές σε δικό τους νόμισμα, αφορολόγητες επιλογές σε ψώνια και λειτουργίες πληρωμών χωρίς επαφή για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Για τους εμπόρους, η τεχνολογία της BS PAYONE προσφέρει ισχυρά εργαλεία αναφοράς που οδηγούν σε βαθιά γνώση και τεχνογνωσία, καλύτερες υπηρεσίες και υψηλότερο εισόδημα.

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Σπονδυλωτές λύσεις διαδικτυακών πληρωμών για χρήση όπως απαιτείται με τη μέγιστη εμβέλεια επιλογών πληρωμής.