Σημερινή

Σάββατο, 23/06/2018
RSS

Έρευνα για ασφαλιστική εταιρεία

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:03 | Της Νάνσιας Παλάλα

Ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου.

Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Με ενδιαφέρει οι αποφάσεις μου να λαμβάνονται κατά τρόπο ανεξάρτητο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και να είναι ποιοτικά πλήρεις. Κατά συνέπειαν, δεν θεωρώ τη δεσμευτικότητα ως προϋπόθεση για την επιτυχία του Θεσμού»


Κάτι σοβαρό φαίνεται ότι έχει εντοπίσει ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου σε σχέση με τη συμπεριφορά ασφαλιστικής εταιρείας και των δικαιωμάτων πελατών της, γι’ αυτό και έχει αρχίσει έρευνα, η οποία οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, ενώ ταυτόχρονα γίνονται διαβουλεύσεις για φιλικό διακανονισμό αν το αποδεχθεί ο παραπονούμενος.

Αυτό εξάγεται απ' όσα είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα μας ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, Παύλος Ιωάννου, ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η έρευνα αλλά και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Αναλυτικά η έρευνα άρχισε μετά από παράπονο που υπέβαλε στον Επίτροπο ασφαλισμένος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά ασφαλιστικής εταιρείας. Στην ουσία η καταγγελία ήταν ότι η ασφαλιστική δρούσε με τρόπο που καταπατούσε θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...