Σημερινή

Παρασκευή, 25/05/2018
RSS

Επί ξυρού ακμής οδηγείται η CYTA

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:01 | Της Χρύσως Αντωνιάδου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Η CYTA ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Έντονες ανησυχίες για μείωση της αξίας της και για πάγωμα αναπτυξιακών της έργων


Δεκέμβριος 2016. Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου σε συνέντευξή της στον «Φιλελεύθερο» δηλώνει πως «μαζί με τη Διεύθυνση και τους εργαζόμενους, όλοι έχουμε μία ξεκάθαρη αποστολή: να οδηγήσουμε τη Cyta στον δρόμο της εξέλιξης και να κάνουμε τα πάντα για τη μεγιστοποίηση της αξίας της».

Ιούνιος 2017. Η αξία του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού της χώρας ολοένα και μειώνεται. Οι αποφάσεις για νέες επενδύσεις μπαίνουν στο ψυγείο ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, η CYTA χάνει συνεχώς μερίδιο αγοράς. Το μεγαλεπήβολο έργο για πιο γρήγορες ταχύτητες διαδικτύου, με οπτικές ίνες νέας γενιάς στους οικιακούς καταναλωτές, παγώνει. Οι εργαζόμενοι ανησυχούν για την επόμενη μέρα του οργανισμού, οι συντεχνίες βρίσκονται σε κατάσταση ανήσυχης ηρεμίας, παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...