Σημερινή

Τρίτη, 22/05/2018
RSS

Κύπρος: Οικονομικά μετέωρη

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:00 | Με τον Γιώργο Τ. Γεωργίου

Το τελευταίο διάστημα και φαίνεται και όσο κοντεύουμε στις προεδρικές εκλογές του 2018, όλο και περισσότερο θα ακούμε να πολυ-διαφημίζεται εκ μέρους των κυβερνώντων το περιβόητο success story για την οικονομία.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και το Υπουργικό Συμβούλιο από τη μια θα επιδιώξουν στο επόμενο διάστημα να ικανοποιήσουν σειρά αιτημάτων διαφόρων ομάδων, δημοσίων υπαλλήλων, Δήμων και Κοινοτήτων, προκειμένου να γίνουν αρεστοί. Από την άλλη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ως δορυφόρος θα τρέχει να χαιρετίσει και να συγχαρεί την Κυβέρνηση για το «σπουδαίο» έργο και για την άμεση ανταπόκρισή της στα αιτήματα της κοινωνίας.

Τρανταχτό παράδειγμα η ικανοποίηση του αιτήματος των νοσηλευτών, που πριν από ένα χρόνο ακριβώς οι κυβερνώντες τούς διαολόστειλαν στο πυρ το εξώτερον, για να βρουν αλλού δουλειά, αν δεν τους αρέσει. Αφήνω, δε, ασχολίαστο το γεγονός ότι πλείστα από τα προβλήματα παραπέμπονται στις ελληνικές Καλένδες, το 2019, το 2020, 2021 και αναμένεται ακόμα να ακούσουμε πολλά παρόμοια.

ΓΙΩΡΓΟΣ Τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Επαρχιακός Γραμματέας ΑΚΕΛ Λεμεσού, Βουλευτής Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...