Σημερινή

Σάββατο, 23/03/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 10 Ιούνιος 2018, 18:00 | Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ:
Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΜΕ ΓΑΛΑ ΛΗΓΜΕΝΟ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:
ΒΑΛΑΜΕ FUEGO ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ:
ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ, ΝΙΚΑΡΕ

OI ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Την εθνική ομάδα που θα υποστηρίξουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο αρχίζει την Πέμπτη, 14 Ιουνίου, αποκάλυψαν στο Capital Today γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, πολιτειακής και αθλητικής ζωής του τόπου. Συγκεκριμένα, μας τόνισαν τα ακόλουθα:

Νίκος Αναστασιάδης: Θα υποστηρίξω τη Ρωσία, διότι έχει πολλές cute οπαδούς.

Αβέρωφ Νεοφύτου: Οι Εθνικές είναι τυχερές που δεν παίζει στο Μουντιάλ ο ΑΠΟΕΛ.

Δημήτρης Χριστόφιας: Το Μουντιάλ, όποιος και να το κερδίσει, θα βάλει το τρόπαιο in the vitrin.

Άντρος Κυπριανού: Υποστηρίζω Βραζιλία, επειδή είναι μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική ανισότητα.

Νικόλας Παπαδόπουλος: Λόγω της μητέρας μου, Φωτεινής, υποστηρίζω Εθνική Γαλλίας.

Άθως Αντωνιάδης: Θα υποστηρίξω όποιαν το σηκώσει.

Μαρίνος Σιζόπουλος: Θα πω του Φαίδωνα να διαλέξει 31 ομάδες και θα υποστηρίξω αυτήν που θα αφήσει πίσω.

Ελένη Θεοχάρους: Εν με κόφτει η μάππα, ρε. Πόσες φορές να σου το πω;

Χρίστος Χρίστου: Από τη στιγμή που δεν προκρίθηκε η Ελλάδα, δεν με κόφτει.

Γιώργος Λιλλήκας: Τούτην τη φορά, δεν μπορείς να κάνεις αστείο με την προπώληση, Σωκράτη. Θα υποστηρίξω Γαλλία, όπου σπούδασα.

Γιώργος Περδίκης: Το Μουντιάλ τρώεται;

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποστηρίζω όλες τις δεξιές εθνικές ομάδες.

Πρόδρομος Πετρίδης: Βραζιλία, επειδή φέτος πήραμε αρκετούς παίκτες από εκεί.

Λώρης Κυριάκου: Θα υποστηρίξω την ομάδα που θα μου υποδείξει η Θύρα 9.

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΦΑΙΔΩΝΑ-ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
Στα άκρα η κόντρα Φαίδωνα Φαίδωνος και Μαρίνου Σιζόπουλου, μετά τις δημόσιες αναφορές του Δημάρχου Πάφου ότι ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ «βρίσκεται πίσω από παρέμβαση για τη διαχείριση συγκεκριμένου τ/κ υποστατικού στην Πάφο». Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Μαρίνος Σιζόπουλους, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποίησε αυτήν την εβδομάδα, δήλωσε ότι κινείται νομικά εναντίον του Φαίδωνος, ενώ κατήγγειλε τον Δήμαρχο Πάφου για ψεύδη και συκοφαντίες. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος έκανε εκ νέου αναφορά για δεκάδες εικονικά δάνεια εταιρείας της οποίας υπήρξε υπάλληλος ο Δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε και στη δημιουργία εργοστασίου χρυσού στην Αγία Βαρβάρα.

Την ίδια ώρα, χοντραίνοντας το παιχνίδι, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αποκάλυψε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτηρίστηκε «βιαστής και εκβιαστής» από συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε ό,τι αφορά την αναφορά του κ. Σιζόπουλου, ότι υπάρχει επώνυμη καταγγελία η οποία χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Πάφου «ως βιαστή και εκβιαστή», ο Φαίδωνας Φαίδωνος είπε ότι αυτή έγινε από τον επιχειρηματία Θεόδωρο Αριστοδήμου. Όπως ανέφερε, αυτή η καταγγελία «έγινε στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας για ηθική εξόντωσή μου», ενώ αναφέρθηκε σε πολιτικό πρόσωπο που προέρχεται από το κόμμα του (ΔΗΣΥ), το οποίο, «παραμονές εκλογών, διέδιδε στην Πάφο ότι είμαι ομοφυλόφιλος». Για να τους βοηθήσω λίγο στην κόντρα, θα αποκαλύψω του Μαρίνου Σιζόπουλου ότι ο Φαίδωνας στο Δημοτικό έκλεψε δύο πυριλιά από συμμαθητή του και θα αποκαλύψω στον Φαίδωνα ότι ο Σιζόπουλος κέρασε φραπέ στην ΕΔΕΚ, σε καλεσμένο, με γάλα ληγμένο δύο ημερών. Πνάστε!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΑΡΟΥ - ΦΟΥΡΕΪΡΑ
Τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision, Ελένη Φουρέιρα, δέχθηκε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος αναφέρει ότι υποδέχτηκε με χαρά στο Προεδρικό την Ελένη Φουρέιρα, τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπίας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Παράλληλα, τους ευχαρίστησε, αφού με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό. To «Τρολ στην Επικαιρότητα», πριν από εσάς, για σας, σας αποκαλύπτει σήμερα τι ειπώθηκε πραγματικά στη συνάντηση του Νίκαρου με τη Φουρέιρα.

Αρχικά, της έδειξε το παράθυρο από το οποίο έφυγε ο Μακάριος, όταν έβαλαν Fuego στο Προεδρικό. Μετά, την ρώτησε, έπειτα από παρότρυνση του Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά πόσον ενδιαφέρεται ο ποδοσφαιριστής και σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, να μετακομίσει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ, τέλος, κάνοντας χιούμορ, την ρώτησε κατά πόσον το πράσινο φόρεμα και οι άσπρες μπότες που επέλεξε να φορέσει κατά την επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο σχετίζονται με τα γενέθλια της Ομόνοιας, τα οποία, κατά σύμπτωσιν, ήταν στις 4 Ιουνίου, ότε και έγινε η συνάντηση. Πληροφορίες, πάντως, που φέρουν τον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το ότι και ο ίδιος ήρθε δεύτερος και δεν τον κάλεσε ο Νίκαρος στο Προεδρικό, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.