Σημερινή

Πέμπτη, 20/06/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 03 Ιούνιος 2018, 18:00 | Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:
ΟΜΟΝΟΙΑ Β ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ Η ΘΥΡΑ 9;

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ:
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΪΜΑΡ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ

Η ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση της Θύρας 9, η οποία έγινε με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο ιστορικό Σωματείο. Μετά από διάφορες εισηγήσεις και προτάσεις, που είχαν ειπωθεί και τέθηκαν σε ψηφοφορία, το 75% των μελών αποφάσισαν τη δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ μόλις το 22% έδωσαν την ψήφο τους για στήριξη στην υπάρχουσα ποδοσφαιρική ομάδα. Πλέον ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο και μένει να δούμε την επωνυμία με την οποία θα προχωρήσει η Θύρα στη δημιουργία νέας ομάδας, η οποία θα στηρίζεται από τους οργανωμένους οπαδούς του λαοφιλέστερου Σωματείου. Το «Τρολ στην Επικαιρότητα» επικοινώνησε με γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, πολιτειακής και αθλητικής ζωής της Κύπρου, ζητώντας τους να σχολιάσουν τα νέα δεδομένα. Συγκεκριμένα, μας τόνισαν τα ακόλουθα:

Νίκος Αναστασιάδης: Ομόνοια Β ξανακτύπα.

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αν η Ομόνοια ήταν η κόρη μας, η νέα Ομόνοια θα είναι εγγονή μας;

Δημήτρης Χριστόφιας: Δεν έγινε ιδιωτικοποίηση της αγαπούλας, σύντροφοι της Θύρας 9, αλλά εμπορικοποίηση.

Άντρος Κυπριανού: Δεν έχω πρόβλημα να κάνει ομάδα η Θύρα 9, φτάνει να λέγεται AKEL FC.

Νικόλας Παπαδόπουλος: Εδώ ο Καρογιάν έκανε κόμμα, δεν θα κάνει ομάδα η Θύρα 9;

Mαρίνος Σιζόπουλος: Να μην τη βγάλουν Faidonas FC μόνο τη νέα ομάδα και δεν έχω πρόβλημα.

Ελένη Θεοχάρους: Η Θήρα δεν είναι στη Σαντορίνη;

Γιώργος Λιλλήκας: Την Ομόνοια θα την ελέγχει το ΑΚΕΛ και τη Θύρα 9 εγώ.

Χρίστος Χρίστου: Ξέρω κάποιον που άκουσε για κάποιον που ξέρει κάποιον που πιστεύει ότι η νέα ομάδα θα είναι ακομμάτιστη.

Γιώργος Περδίκης: Ελπίζω και η νέα ομάδα να είναι πράσινη.

Αρχιεπίσκοπος: Τη νέα ομάδα πάλι θα την ελέγχει το ΑΚΕΛ. Θέλεις και παπά να σου το πει;

Πρόδρομος Πετρίδης: Οι οργανωμένοι της Θύρας 9 θα λέγονται αγαπούληδες;

Δώρος Σεραφείμ: Αντί να ιδιωτικοποιήσουν τη Cyta, ιδιωτικοποιούν τον Συνεργατισμό και την Ομόνοια.

Ο ΙΟΡΔΑΝΟΣ ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ έγινε και επίσημα ο Μούσα Αλ Ταμάαρι, ο οποίος έχει το προσωνύμιο του Ιορδανού Μέσι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή, ανεβάζοντας τη γαλαζοκίτρινη φανέλα με το όνομα του ποδοσφαιριστή στην πλάτη. Οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και με την ομάδα που είχε τα δικαιώματά του καρποφόρησαν και η 4η μετεγγραφή των πρωταθλητών είναι πλέον γεγονός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 13.

Πληροφορίες που φέρουν τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος να θυμίσουμε έκλεισε πέρυσι τον Ρονάλτο του Πακιστάν, Ζαχίντ, στους «γαλαζοκίτρινους», να μελετά και την αγορά του Νεϊμάρ της Καμπότζης, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται. Πληροφορίες που φέρουν το ΑΚΕΛ να αφήνει να διαρρεύσει ότι ο πρώτος που έκλεισε τον Μέσι ήταν ο Σταύρος Μαλάς, κρίνονται από την στήλη ως αξιούθκια του κυβερνητικού εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά και ως επί το πλείστον το µεσηµέρι και το απόγευµα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή άνοδο. Τη ?ευτέρα αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Πληροφορίες που φέρουν τον Δημήτρη Χριστόφια να αποδίδει το χειμωνιάτικο σκηνικό καλοκαιριάτικα στην Κύπρο στο κλάμα του Θεού για την απόφαση της Θύρας 9 να κάνει νέα Ομόνοια, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ
Ενώ αρκετοί Ελληνοκύπριοι γεμίζουν τα πρατήρια, καμπαρέ και καζίνα των κατεχομένων, οι Τουρκοκύπριοι ψάχνουν καταφύγιο στα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου. Η υποτίμηση της τουρκικής λίρας θορύβησε τους Τουρκοκύπριους, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να προσπαθούν να σώσουν τις οικονομίες τους με το άνοιγμα λογαριασμών στα τραπεζικά ιδρύματα των ελεύθερων περιοχών του νησιού. Όπως αναφέρει ο «Πολίτης», το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί αύξηση στο ενδιαφέρον Τουρκοκυπρίων και κατοίκων Τουρκίας ως προς τις διαδικασίες που χρειάζονται για «άνοιγμα» λογαριασμού σε τραπεζικά ιδρύματα της ελεύθερης Κύπρου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως για να ανοίξει λογαριασμό κάποιος Τουρκοκύπριος σε τραπεζικό ίδρυμα των ελεύθερων περιοχών θα πρέπει να παρουσιάσει διεύθυνση κατοικίας στις ελεύθερες περιοχές, αφού δεν γίνονται αποδεκτές οι διευθύνσεις στα κατεχόμενα, ενώ για υπηκόους Τουρκίας ακολουθείται άλλη χρονοβόρα διαδικασία. Πληροφορίες που φέρουν του Τουρκοκύπριους οι οποίοι φοβούνται κούρεμα των καταθέσεών τους να επισκέπτονται Κύπριους μπαρμπέρηδες και κομμώτριες κρίνονται ως αξιούθκια του Προέδρου των Οικολόγων Γιώργου Περδίκη.