Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 27 Μάιος 2018, 18:00 | Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΧΑΡΙ, ΜΕΓΚΑΝ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ:
Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΟΥΕΛΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΑ;

NΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ:
ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ Η ΜΕΓΚΑΝ

O ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον γάμο. Ο Χάρι φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Μέγκαν και εκείνη έκανε το ίδιο στον Χάρι, αφού πρώτα το ζευγάρι απάντησαν στον αρχιεπίσκοπο ότι δέχονται ο ένας τον άλλον ως σύζυγο, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή πολύ συγκινητική στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων. Το «Τρολ στην Επικαιρότητα» μίλησε με γνωστά πρόσωπα της πολιτικής ζωής σε Κύπρο και εξωτερικό, ζητώντας τους να σχολιάσουν τον γάμο της χρονιάς. Συγκεκριμένα, μας τόνισαν τα ακόλουθα:

Νίκος Αναστασιάδης: Σου έκανε τη χάρη, Μέγκαν.

Αβέρωφ Νεοφύτου: Σεισμός, σεισμός, γάμος βασιλικός.

Δημήτρης Χριστόφιας: Επειδή δεν με κάλεσαν στον γάμο τους, έστειλα φακελάκι με τσάι.

Νικόλας Παπαδόπουλος: Η Γιώτα μου έχει τον πρίγκιπα και η Μέγκαν τον Χάρι.

Μαρίνος Σιζόπουλος: Θα κάνω διάσκεψη να καρφώσω τον Χάρι ότι στο bachelor party του έδωσε σε στριπτιζού χαρτονομίσματα με τη φάτσα της γιαγιά του.

Ελένη Θεοχάρους: Πάλι καλά που δεν παντρεύτηκαν στις αγγλικές Βάσεις στην Κύπρο.

Γιώργος Λιλλήκας: Αν είχαν νουν θα προπωλούσαν τον γάμο.

Χρίστος Χρίστου: Άλλος έχει τη Μέγκαν και άλλος την Ντίβα.

Γιώργος Περδίκης: Μόλις είδα τη μητριά του Χάρι σκέφτηκα το «Καμήλα κλάννει στο Πεντάκωμο».

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Τούτος ο Τζάστιν Ουέλμπι εν καλλύττερος που μένα; Πάλι καλά που δεν τους πάντρεψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα γίνεις γαλαζοαίματη ποτέ, Μέγκαν μου.

Ντόναλτ Τράμπ: Ωραίο μωρό η Μέγκαν.

Πρόδρομος Πετρίδης: Αν θέλουν να τους βαφτίσω το πρώτο μώρο, είμαι διατεθειμένος. Έχω μάθει να βαφτίζω πολλούς στην Κύπρο.

Καμήλα Πάρκερ: Κάρολε, μα η μάμα σου ξέχασε να πεθάνει;

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ
Με πρόστιμο θα τιμωρείται στη Γαλλία, όποιος επιχειρήσει να κάνει «καμάκι». Το πρόστιμο θα φτάνει τα 750 ευρώ και στόχος με τον νόμο αυτό είναι οι γυναίκες να μη φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Όπως αναφέρει το νομοσχέδιο, «δεν θα πρέπει να παραβιάζεται η ελεύθερη κυκλοφορία των γυναικών σε δημόσιους χώρους και να υπονομεύει την αυτοεκτίμηση και το δικαίωμα στην ασφάλεια των γυναικών». Αφορμή για την εφαρμογή του νόμου αποτελεί το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στα ΜΜΜ, με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να υποχρεώνονται να φορούν παντελόνια αντί για φούστες.

Η Μαρλέν Σιάπα, Υπουργός Iσότητας, δήλωσε σχετικά: «Οι άνδρες πιστεύουν ότι είναι οι "Γάλλοι εραστές" και ότι "σιγά μωρέ, απλώς σπάμε πλάκα". Εμείς λέμε "όχι"». Πληροφορίες που φέρουν τον Νίκαρο να εξετάζει την επιβολή προστίμου 750 ευρώ σε όσους άνδρες στην Κύπρο δεν κάνουν καμάκι (καθώς γυναίκες τού υπέβαλαν παράπονο ότι οι άνδρες έπαψαν πλέον να είναι κυνηγοί), για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.

Ο ΑΤΑΚΤΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ
Τον έχουν χαρακτηρίσει «μάγο». Τον έχουν πει «θεό του ποδοσφαίρου». Τον έχουν αποκαλέσει ακόμη και «γητευτή της μπάλας». Όλοι αυτοί οι τίτλοι αρμόζουν και με το παραπάνω στον Ροναλντίνιο. Πλέον, όμως, του ανήκει δικαιωματικά ένας ακόμη: Εκείνος του «γύπα». Και εξηγούμαστε... Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο σούπερ σταρ πρόκειται να νυμφευθεί τον Αύγουστο τις δύο γυναίκες της ζωής του. Την... επίσημη αρραβωνιαστικιά του Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα, με την οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι τρεις τους ζουν αρμονικά κάτω υπό την ίδια στέγη του παλαίμαχου άσου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αξίας 5 εκατομμυρίων, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι κάθε μήνα παίρνουν «χαρτζιλίκι» 2.000 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως θέλουν. Ποιος ξέρει... Μάλιστα, οι ίδιες πηγές μάς δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή, τονίζοντας πως ο Ροναλντίνιο τούς αγοράζει τα ίδια δώρα όπως κολόνιες, κοσμήματα και πολυτελή αυτοκίνητα. Η τελετή αναμένεται να γίνει υπό στενό οικογενειακό κύκλο στην περιοχή του Ρίο. Πληροφορίες που φέρουν τον Άθω Αντωνιάδη του ΔΗΚΟ να σχολιάζει στο άκουσμα της είδησης «τζιαι ύστερα περιπαίζουν με εμένα επειδή υποστηρίζω δύο ποδοσφαιρικές ομάδες», κρίνονται από τη στήλη ως αξιούθκια της προσωπικής του φίλης Αναστασίας Παπαδοπούλου.