Σημερινή

Πέμπτη, 23/05/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 06 Μάιος 2018, 18:00 | Σημερινή

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛ, ΑΘΩ

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ:
ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ:
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΩΡΗ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης της Ομόνοιας. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λώρης Κυριάκου, ο οποίος πήρε ισχυρή εντολή αφού εκλέγηκαν και τα 15 μέλη του συνδυασμού του. Το «Τρολ στην Επικαιρότητα» επικοινώνησε με γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, αθλητικής και πολιτειακής ζωής του τόπου και τους ζήτησε να σχολιάσουν τα νέα δεδομένα. Αναλυτικά, μας δήλωσαν:

Νίκος Αναστασιάδης: Εγώ και ο Άθως Αντωνιάδης θα κάνουμε και φέτος νταμπλ. Πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ και Κύπελλο ο Απόλλωνας.

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ό,τι και να κάνουν, η οκκά εν τετρακόσια.

Δημήτρης Χριστόφιας: Και τώρα και πάντα, ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ.

Άντρος Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ δεν ελέγχει την Ομόνοια.

Νικόλας Παπαδόπουλος: Θα έβαζα τελεία στα πειράγματα, αλλά προέχει το κόμμα.

Μαρίνος Σιζόπουλος: Θα κάνω συνέντευξη Τύπου για να καρφώσω τον επενδυτή της αγαπούλας, Παπασταύρου, ότι είναι Ανορθωσιάτης.

Ελένη Θεοχάρους: Αν, για να πάρει η Ομόνοια το πρωτάθλημα, πρέπει κάποιος να πυρποληθεί, αυτή δεν θα είμαι εγώ.

Γιώργος Λιλλήκας: Είμαι σίγουρος πως έγινε προπώληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Χρίστος Χρίστου: Στην κατάσταση που είναι σήμερα η Ομόνοια, μόνο ένας σεξολόγος θα μπορούσε να την κάνει καλά.

Γιώργος Περδίκης: Έβαλαν τον Λώρη Πρόεδρο, επειδή είναι δύσκολο να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το κόμμα.

Αρχιεπίσκοπος: Μόνο εγώ μπορούσα να κερδίσω τον συνδυασμό του Λώρη.

Πρόδρομος Πετρίδης: Συμφωνώ με τον Αρχιεπίσκοπο. Μόνο εγώ θα μπορούσα να κερδίσω τον συνδυασμό του Λώρη.

Δώρος Σεραφείμ: Μα, ο Λώρης δεν ήταν στο συμβούλιό μου;

Ρόης Πογιατζής: Δεν θέλατε Πογιατζή και τώρα θα την βάψετε, σύντροφοι.

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Οι… μετρήσεις λένε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ύψος 1,65μ., αν και οι κακιές γλώσσες γράφουν πως οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι πιο κοντός. Από την άλλη ο πιο ψηλός ηγέτης είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, με ύψος 1,90μ., ενώ αρκετά πιο χαμηλά βρίσκεται ο Εμμανουέλ Μακρόν, που πλησιάζει τα 1,77μ.! Συγκεκριμένα, το ύψος των ηγετών έχει ως ακολούθως:

· Κιμ Γιονγκ Ουν 1,65μ.
· Μουν Τζε-ιν 1,67μ.
· Βλαντίμιρ Πούτιν 1,70μ.
· Τερέζα Μέι 1,73μ.
· Σι Τζινπίνγκ 1,75μ.
· Εμμανουέλ Μακρόν 1,77μ.
· Ντόναλντ Τραμπ 1,90μ.

Με αυτά τα δεδομένα, στην πολυαναμενόμενη συνάντηση του ηγέτη της Βορείου Κορέας με τον πλανητάρχη, θα πρέπει να πατήσει το κουμπί για να τον φτάσει. Πάτα το, ρε Κιμ μου.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε όπως από την περίοδο 2020/2021, για να μπορεί ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει και ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΚΟΠ για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις οδηγίες της FIFA και της UEFA. Η ΚΟΠ, για να βοηθήσει τα σωματεία στη δημιουργία γυναικείων ομάδων, έχει εκπονήσει σχέδιο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, το οποίο έχει ήδη σταλεί στα σωματεία. Στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνονται και σημαντικές χορηγίες και κίνητρα στις ομάδες που θα αναπτύξουν γυναικείο ποδόσφαιρο. Πληροφορίες που φέρουν τη γυναικεία ομάδα της αγαπούλας (Ομόνοιας) να μετονομάζεται σε αγαπούλης, κρίνονται από την στήλη ως αξιούθκια του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΙΔΩΝΑΣ
Ακριβώς στα ίσα είναι μοιρασμένη η πίτα της αγοράς ακινήτων ανάμεσα σε ξένους και εγχώριους αγοραστές. Σύμφωνα με στοιχεία του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, από τις 2,784 πωλήσεις που καταγράφηκαν το πρώτο τετράμηνο του 2018, οι 1,410, δηλαδή λίγες περισσότερες από τις μισές, αφορούσαν αλλοδαπούς αγοραστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν χίλιες πράξεις (997) έγιναν με αγοραστές εκτός Ε.Ε., ενώ μόλις 413 έγιναν με αγοραστές εντός Ε.Ε. Πρώτη στις προτιμήσεις των ξένων αγοραστών ακινήτων ήταν την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου του 2018 η Πάφος, με 566 πωλήσεις, εκ των οποίων 363 ήταν από αγοραστές εκτός Ε.Ε. Πληροφορίες που φέρουν τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος να χαϊδεύει με ικανοποίηση τον κάττο του Σάββα στον άκουσμα της είδησης, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.