Σημερινή

Σάββατο, 23/02/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 31 Δεκέμβριος 2017, 18:00 | Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ:
ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:
ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΕΛ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ STRAKKA FC

Ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες το 2017 και η στήλη «Τρολ στην Επικαιρότητα» σάς παρουσιάζει αποκλειστικά τον Καζαμία (όχι τον Κίκη) του 2018, με όλα τα γεγονότα που αφορούν την πολιτική, οικονομική και ποδοσφαιρική ζωή της Κύπρου.

Ιανουάριος 2018
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β ανακοινώνει στις 17 του μήνα τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, καθώς ήταν ο μόνος υποψήφιος που αποδέχθηκε το αίτημά του για να καταλάβει τη θέση του Υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνησή του. Νέος Αρχιεπίσκοπος εκλέγεται ο Μάριος Καρογιάν, καθώς δεν είχε μείνει άλλη διαθέσιμη θέση, ενώ ο Φαίδωνας Φαίδωνος, σε μια κίνηση ματ του Νικόλα Παπαδόπουλου, ανακοινώνει τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του με αντάλλαγμα το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Εξοργισμένος ο Νίκος Αναστασιάδης γι' αυτήν του την κίνηση διατάζει με προεδρική χάρη την αποφυλάκιση τού τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Φεβρουάριος 2018
Στις 4 Φεβρουαρίου ο Μάριος Καρογιάν εισέρχεται πρώτος στο Στάδιο «Ελευθερία» για να υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος λαμβάνοντας τεχνογνωσία από τον τέως Αρχιεπίσκοπο Ηρόδοτο Δημητρίου κατάφερε με το 8% του Α’ Γύρου να γίνει ένοικος του Προεδρικού.

Μάρτιος 2018
Ο Ηρόδοτος Δημητρίου κερδίζει προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο και επιστρέφει στα καθήκοντά του ως Αρχιεπίσκοπος και ο Μάριος Καρογιάν ανακοινώνει τη δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος, στο οποίο εγγράφεται πρώτος ο Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος αλλάζει εκ νέου ποδοσφαιρική προτίμηση και πλέον θεωρείται οπαδός της ΑΕΛ, την οποία στηρίζει και ο Μάριος Καρογιάν.

Απρίλιος 2018
Το ΑΚΕΛ ανακοινώνει την 1η Απριλίου την αποχώρησή του από την Ομόνοια, η οποία εξαγοράζεται από τον Νικόλα Παπαδόπουλο και μετονομάζεται σε Strakka FC. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας ξεχωρίζουν στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μάιος 2018
Ο Χρίστος Ρότσας επιστρέφει στον Δημοκρατικό Συναγερμό διεκδικώντας την Προεδρία του κόμματος. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρατεύει, χωρίς κανένα ωστόσο αποτέλεσμα, 40 χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες για να τον αποτρέψουν. Πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στον ΑΠΟΕΛ.

Ιούνιος 2018
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας μεταβαίνει στην πλατφόρμα της Exxon Mobile παίρνοντας μαζί του ένα playstation για να παίξει pro evolution soccer. Σε δηλώσεις μετά τη μετάβασή του, τονίζει πως έφερε το pro για να στείλει μήνυμα προπώλησης φυσικού αερίου.

Ιούλιος 2018
Η Κύπρος χάνει εκ νέου την πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και η Τρόικα μεταβαίνει εκ νέου στο νησί. Ο Αρχιεπίσκοπος ανακοινώνει την ίδρυση της Tommy Bank, για την οποία στόχος είναι η είσοδος στη Wall Street.

Aύγουστος 2018
Ο Δημήτρης Χριστόφιας καταλαμβάνει τη θέση τού Προέδρου της ΚΟΠ και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης γίνεται εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Λιλλήκα. Ο ΑΠΟΕΛ αποκλείει την Μπάτε Μπόρισοφ και προκρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στους χρυσοφόρους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραιτείται από Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Λιλλήκα ο Χαρίλαος Σταυράκης και αναλαμβάνει στη θέση του ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Σεπτέμβριος 2018
Ο Δώρος Σεραφείμ εκλέγεται νέος Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, επικρατώντας για μια ψήφο στην εκλογική αναμέτρηση του Αντώνη Τζιωνή και ανακοινώνει την ίδρυση της νέας Ομόνοιας, η οποία ξεκινά από το αγροτικό με προπονητή τον Ρενάτο Μαργκάσα. Την ίδρυση της ομάδας Patenta FC με έδρα τα Κούκλια ανακοινώνει και ο Σάββας Βέργας.

Οκτώβριος 2018
Έρχονται στην Κύπρο άλλες 10 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και την επόμενη μέρα γίνεται πραξικόπημα στην Τουρκία. Ο Χρίστος Ρότσας και τα πρωτοπαλλήκαρά του τούς παίρνουν όλους αιχμαλώτους στο Trikkis Palace στην Ανθούπολη. Η νέα Ομόνοια κερδίζει 16-1 την ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών και οι οπαδοί της θυμούνται το 16-1 που έχασε πριν δεκαετίες ο ΑΠΟΕΛ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Νοέμβριος 2018
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σε μια δήλωση αγάπης τονίζει πως δεν έχει πρόβλημα με τους gay, καθώς τους θεωρεί, όπως εξήγησε, τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου. Ο Ταρζάν εξαγοράζει την Cyta, η οποία πλέον μετονομάζεται σε Tσίτα. Στο πρωτάθλημα προηγείται η Strakka FC, ακολουθούμενη από τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα.

Δεκέμβριος 2018
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας ανακοινώνει σε συνέντευξή του την απόφασή του να προπωλήσει την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την οποία ενδιαφέρον επέδειξαν οι Νίκος Αναστασιάδης, Σταύρος Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος. Μετά την καταβολή του παράβολου στον Γιώργο Λιλλήκα, ορίζονται νέες εκλογές την πρώτη και δεύτερη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2019. Ο ΑΠΟΕΛ προκρίνεται στους 16 του Champions League.