Σημερινή

Σάββατο, 23/02/2019
RSS

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ με ειδήσεις,κους-κους, αναλύσεις και ό,τι ήθελε πρ

| Εκτύπωση | 17 Δεκέμβριος 2017, 18:00 | Του Στέλιου Ξιουρή

Η ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΛΤΣΕ & ΚΑΜΠΑΝΑ

* Είπαμε να μη σας βάζουμε πιπέρι, μπας και το φαγητό δεν είναι προς κατανάλωση, αλλά εσείς επιμένετε. Πώς το τρίβουν το πιπέρι. Ε, αφού το θέλετε, ν’ αναλάβετε και τις ευθύνες σας. Λοιπόν, υπάρχει κάποιο κοριτσάκι που κυριαρχεί στο κανάλι της και αφήνει πάντα εντυπώσεις στο διάβα της, ενώ προκαλεί αναταραχή που οι παρενέργειές της και οι παράπλευρες απώλειες ταλαιπωρούν το κανάλι, γι' αρκετό χρονικό διάστημα.

* Φυσικά επειδή επικρατεί ο νόμος της σιωπής και τυγχάνει της εύνοιας των ηγετών του καναλιού, όσοι δούλοι μιλήσουν με υπόδειξη του κοριτσιού, αποκεφαλίζονται. Μάλιστα ως άλλη Σαλώμη ζητάει το κεφάλι τους στο πιάτο.

* Έλα, καλέ, ποια μοντέλα και ποιες ενδυμασίες; Αν δεν παρακολουθείς ανελλιπώς την παρουσιάστρια, δεν μπορείς να καταλάβεις τι εστί μόδα. Μιλάμε ότι το κορίτσι υποχρέωσε τους Ντόλτσε & Καμπάνα να πιουν κώνειο, τις διεθνούς φήμης σχεδιάστριες μόδας να βγουν σε σκάλα για να εμπνευστούν (κάνουν και τέτοια κουφά), μπας και προχωρήσει σε παρόμοιες δημιουργίες και γενικά μετέτρεψε την ενδυμασία σε μοδάτη… αποδοκιμασία.

* Εντάξει. Διέδωσε η παρουσιάστρια ότι κάποιος φανατικός θαυμαστής της δεν την αφήνει να ησυχάσει και την κυνηγά από πίσω συνέχεια, ενοχλώντας. Ναι, και σε μένα στέλνει ερωτικά μηνύματα η Μόνικα Μπελούτσι, αλλά δεν βρίσκω χρόνο να της απαντήσω.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.