Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ με ειδήσεις,κους-κους, αναλύσεις και ό,τι ήθελε πρ

| Εκτύπωση | 10 Δεκέμβριος 2017, 18:00 | Του Στέλιου Ξιουρή

Ο αρχαιολόγος του ΡΙΚ και το αεροπλάνο του ΑΛΦΑμίτη

* Το ξέρετε ότι στο ΡΙΚ υπάρχει κάποιος, που ήθελε από μικρός να γίνει αρχαιολόγος; Εκστασιαζόταν με την προοπτική όπως με την αρχαιολογική του σκαπάνη φέρνει στην επιφάνεια αρχαία αντικείμενα. Η άδικη ζωή όμως τον έριξε στου δρόμου την άκρη, όπως άδει και ο Καζαντζίδης ή καλύτερα στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος. Κατέληξε δε στο κρατικό κανάλι για να ικανοποιήσει το παιδικό του απωθημένο, αφού σε άλλες εργασίες δεν τον άφηναν να κάνει αυτό που ήθελε πραγματικά.

* Καλό κι αυτό, κατέδειξε τη στρατιωτική εκπαίδευση της οποίας έτυχε ο ΡΙΚάς. Με βολή χαιρέτισε, μας πληροφόρησε ο ΔΗΣΥ, τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης. Κάτι από τις χαιρετιστήριες βολές δεν σας θυμίζει; Ε, το παιδί καθότι υπηρέτησε στο πυροβολικό, γνώριζε άριστα περί των βολών. Χαιρετιστήριων ή κατά των στόχων, σημασία έχει ν’ αναγνωρίζεις τις βολές.

* Τηλεοπτικά σπαστικό είναι οι ΑΛΦΑμίτες να προβάλλουν πτήση του αεροπλάνου που κατέπεσε στον ωκεανό, με μουσικό χαλί ροκ τραγούδι. Μες στην τρελή χαρά οι ΑΛΦΑμίτες. Καλά να λέτε που δεν έβαλαν και το λαϊκό άσμα, «είμ’ αητός χωρίς φτερά…».

* Περίεργος εκ φύσεως και επαγγέλματος ο ΚΑΠΙΤΑΛιστής, ήθελε σώνει και καλά να μάθει για τη συνομιλία Αναστασιάδη-Προέδρου Βουλγαρίας. Α, να προσέχεις αγόρι, γιατί η περιέργεια καμιά φορά στα κανάλια είναι επικίνδυνη.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.