Σημερινή

Σάββατο, 23/03/2019
RSS

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ με ειδήσεις,κους-κους, αναλύσεις και ό,τι ήθελε πρ

| Εκτύπωση | 03 Δεκέμβριος 2017, 18:00 | Του Στέλιου Ξιουρή

Μυρωδιά από το τηλεοπτικό πανέρι

· Δύο ξανθές μαζί, και μάλιστα στην ίδια εκπομπή, είναι όπως λέμε συνένωση του Χάρβαρντ και του Γέιλ!

· Πω, πω. Εμφανίσθηκε με τέτοια αυτοπεποίθηση το κοριτσάκι, που μας προκάλεσε την προσοχή. Λες ν' αποτίναξε το χωρκαθκιόν που την κατατρέχει; Α, μπα. Η εμφάνισή της, με το μακρύ μαλλί το ίσιο, το εξτρίμ σακάκι, σε προσγειώνει. Μιλάμε για γνήσια ΑΛΦΑτζού, η οποία και προσπάθησε να συνομιλήσει με υπουργό.

Και είχε τέτοια έκφραση ανακούφισης στο πρόσωπο μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας, λες και μιλούσε σε παγκόσμιο δίκτυο περί του «χειμώνα στην Ανταρκτική». Αφού δεν είπε για καύσωνα στην Ανταρκτική, πάλι καλά.

· Άου, το μάτι μου! Πώς το είπε ο ΚΑΠΙΤΑΛίστας; «Τον κατ(ό)πλου του πλοίου». Σιγά μην είναι και κατωθκιόν της Μαδαρής.

· Φοβερό το χαϊμαλί της ΡΙΚατζούς. Κάτι από λάγνες τσιγγάνες που τα κάνουν όλα σε αντίσκηνα μάς θύμισε. Και κούνημα το αντίσκηνο... H οποία ξαφνικά έγινε το μεγάλο αφεντικό του σταθμού. Κάτι όπως η σημαία του σταθμού, να πούμε... Και οι υπόλοιποι που προσφέρουν για χρόνια; Ας βάψουν τα μαλλιά και να μάθουν να λικνίζονται. Τελικά, μεγάλη υπόθεση η σημαία. Πόσω μάλλον ο ιστός της…

· Συνεχίζει να βάζει φωτιά στο στούντιο του TVONE ο φωνακλάς-επαναστάτης τύπος με τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί στα ρεπορτάζ του. Όπως οι λέξεις αυταρέσκεια, αυτοϊκανοποίηση θα μπορούσαν ν’ αντικαταστήσουν και το σλόγκαν του σταθμού.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.