Σημερινή

Σάββατο, 16/02/2019
RSS

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ με ειδήσεις,κους-κους, αναλύσεις και ό,τι ήθελε πρ

| Εκτύπωση | 26 Νοέμβριος 2017, 18:00 | Του Στέλιου Ξιουρή

Η ΑΝΤεννοπούλα Κοτσιατολόγος και η ρίψη στους σκυβαλότοπους

· Ευπροσάρμοστοι και με τρόπο που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια οι μαρκουτζοφόροι (δημοσιογράφοι τηλεοπτικών καναλιών) απέδειξαν ότι μπορούν να μας ενημερώσουν για τα πάντα. Ακόμη και για τη δραστηριότητα στον Κοτσιάτη, σκυβαλότοπους και λοιπούς χώρους απόρριψης στερεών και λοιπών αποβλήτων...

· Και αφού σ’ αυτόν τον τόπο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι σκυβαλότοποι παντός είδους, ακόμη και πολιτικών, προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Έτσι αυτήν την εβδομάδα παρακολουθήσαμε την ΑΝΤεννοπούλα Κοτσιατολόγο, αφού τα ρεπορτάζ της για τα διαδραματισθέντα στους σκυβαλότοπους έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.

· Μάλιστα το κορίτσι ξέρει, σαν έμπειρη πλέον Κοτσιατολόγος που είναι, το κάθε χαλασμένο και ληγμένο προϊόν που απορρίπτουν οι έμποροι, αλλά και τον χώρο που απορρίπτει πολιτικούς και δημοσιογράφους η κοινωνία. Αυτό συνιστά μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση και φαίνεται ότι τα διαθέτει η ΑΝΤεννοπούλα.

· Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε εκ των ρεπορτάζ της παρακολουθείται από τους τηλεθεατές με μεγάλη προσοχή, αφού χρήζει του ενδιαφέροντος λόγω των ληγμένων προϊόντων, τα οποία και ενδιαφέρουν άμεσα τον καταναλωτή. Τώρα αν κάποια στιγμή αναδειχθεί και ως η κυρίαρχος Κοτσιατολόγος, η πορεία των γεγονότων θα το καταδείξει. Υπομονή και αν είναι μήλο (δεν) θ’ ανθίσει, όπως λέει και η σχετική ρήση, αλλά θα βρεθεί στο Κοτσιάτη.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.