Σημερινή

Τρίτη, 19/02/2019
RSS

ΤΡΟΛ...στην επικαιρότητα

| Εκτύπωση | 12 Νοέμβριος 2017, 18:00 | Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ

ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:
Ο ΠΟΡΤΑΡΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ:
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΑΓΩΓΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Η γκάφα του Υπουργείου Παιδείας
Ακυρώθηκαν οι εξετάσεις εκπαιδευτικών για κατάταξη στον πίνακα διορισίμων μετά από σφάλμα μεγατόνων του Υπουργείου Παιδείας, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα του ανακοινώθηκαν τα θέματα πριν ξεκινήσει η διαδικασία της εξέτασης και ανακοινωθούν στους εξεταζομένους. Μισές δουλειές, ρε κοπέλια του Υπουργείου, την επόμενη φορά σάς παρακαλώ αφήστε να διαρρεύσουν και τις απαντήσεις.

Η Βουλή, οι κυνηγοί και οι σκύλοι
Η Βουλή ψήφισε όπως οι κυνηγοί δικαιούνται να παίρνουν πλέον στο κυνήγι μέχρι 4 σκύλους, αντί 2 που έπαιρναν προηγουμένως. Οι κυνηγοί που δεν έχουν σκύλο μπορούν να πάρουν κάττους και όσοι κυνηγοί δεν παίζουν τίποτε μπορεί να πάρουν μαζί τους αντί 4 σhιύλλους, 4 παπαγάλους.

Η μείωση του δημοσίου χρέους
Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το δημόσιο χρέος θα μειωθεί σε επίπεδα κάτω του 100% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος πριν από το τέλος του 2017. Αν έχει κάποιον πάντως που θα την ψηφίσει για τούτο το πράγμα και όχι γιατί μειώθηκε το δικό του χρέος, να το κοιτάξει.

Η μετακόμιση της Βουλής
Η Βουλή το 2020 θα μετακομίσει σε νέο κτήριο, το οποίο θα στοιχίσει στους φορολογούμενους €72 εκατ. Δηλαδή, για να καταλάβω, το παλιό κτήριο εν ετοιμόρροπο και θέλουν να μετακομίσουν; Μα νομίζουν πως έχουμε πεταξούμενα ριάλια, σιόρ;

Οι διαγραφές των 100 ευρώ
H Bουλή ψήφισε νόμο για διαγραφές οφειλών προς τον φόρο μέχρι 100 ευρώ. Ωραία, δηλαδή εγώ που τόσα χρόνια πληρώνω κανονικά, να παίξω πελλό για τα επόμενα 100 ευρώ, αφού θα μου τα σβήσουν.

Θα πληρώνουμε για τις πλαστικές σακούλες
Η πλειοψηφία της Βουλής υπερψήφισε νόμο και κανονισμούς για την απαγόρευση της δωρεάν διάθεσης λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς στα σημεία πώλησης προϊόντων και την υποχρεωτική επιβολή ελάχιστης χρέωσης ύψους €0,05 ανά τεμάχιο από την 1η Ιουλίου 2018. Βασικά, αφού ανακύκλωση εν κάμνουμεν, ήβραν πάλε τρόπο να ακριβύνουν οι τιμές.

Νέα αγωγή κατά του Φαίδωνα
Νέα αγωγή κατά του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος από τον Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Σωτήρη Κολέττα. Βασικά ο μόνος που έμεινε να κινήσει αγωγή του Φαίδωνα είναι ο ίδιος ο Φαίδωνας.

Μειώνεται η ανεργία, αλλά…
Στο πιο χαμηλό σημείο της τελευταίας εξαετίας μειώθηκε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων. Εγώ πάντως έχω ένα φίλο που είναι έξι χρόνια άνεργος και αν το ρωτήσεις τι δουλειά έκαμνε πριν, θα σου απαντήσει πως δεν θυμάται.

Απεργιακά μέτρα στην ΑΗΚ
Απεργιακά μέτρα εξήγγειλαν οι συντεχνίες της ΑΗΚ. Αφού δεν μπορούν να μας κόψουν την καλημέρα, θα μας κόψουν το ρεύμα.

Η διαμαρτυρία των ψαράδων
Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στη Λάρνακα οι επαγγελματίες ψαράδες για την πρόθεση του Τμήματος Αλιείας να εκδώσει πειραματική άδεια αλιείας με τράτα βυθού. Καλά, τόσο καιρό, διερωτώμαι εγώ ο αφελής, δεν χρησιμοποιούσαν και αντιδρούν επειδή τώρα θα δώσουν νόμιμη άδεια;

Νέες απώλειες για την «αγαπούλα»
Νέες απώλειες για την Ομόνοια, αυτήν τη φορά από τον Άρη Λεμεσού, λόγω νέας γκάφας του τερματοφύλακα της ομάδας, Φερτχουίζεν. Πληροφορίες, που φέρουν τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον διώχνει πριν από τα Χριστούγεννα, αφού φοβάται πως ούτε τη βασιλόπιτα δεν θα μπορεί να την κόψει, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.

Παμπορίδης vs Νικόλας Παπαδόπουλος
Άστραψε και βρόντηξε ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, κατά του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου. Έκανε λόγο ακόμα και για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νικόλα Παπαδόπουλου, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΚΟ περί ηχογραφημένης συνομιλίας του υπουργού, στην οποία φέρεται να είχε υποσχεθεί πολυασφαλιστικό σύστημα Υγείας στο πλαίσιο του ΓεΣΥ.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, το Επιτελείο του υποψηφίου, Νικόλα Παπαδόπουλου, ανέφερε πως οι απειλές του κ. Υπουργού «δεν μας αγγίζουν». Καλά, ρε Νικόλα, με το συμπάθκιον είσαι δικηγόρος και δεν γνωρίζεις πως απαγορεύεται να ηχογραφήσεις κάποιον;

Ο Πούμπουρας και ο γάμος του
Άφωνους μας άφησε με τις δηλώσεις του για τον γάμο του ο Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή Θεοχαρίδη! Ο παρουσιαστής αρχικά ανέφερε: «Είμαστε με την Αρετή έξι χρόνια μαζί, είχαμε βγει ραντεβού με φίλη της για να μου κάνει προξενιό, αλλά δεν μου έκατσε, και πάνω στην κουβέντα, προέκυψε να είμαστε μαζί…»! Τόνισε πως δεν φορά βέρα, ούτε και η Αρετή: «Δεν είμαστε αυστηροί με τις παραδόσεις… αυτά τα τετριμμένα για να αποδείξω ότι είμαστε παντρεμένοι δεν είναι στα δικά μας τα κεφάλια…»! Και συνέχισε: «Γιατί να έρθουν οι γονείς μας στον γάμο; Εγώ παντρεύομαι»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Τρολ στην Επικαιρότητα», ο λόγος που ο Σάββας Πούμπουρας δεν κάλεσε τους γονείς του στον γάμο του είναι γιατί πικκαρίστηκε επειδή ούτε εκείνοι τον κάλεσαν στον δικό τους.