Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Διζωνικές επαληθεύσεις πολιτικής απατεωνιάς…

Διζωνικές επαληθεύσεις πολιτικής απατεωνιάς…

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΚ Α Θ Ε ΦΟΡΑ που σπανίως, ελάχιστοι - ελαχιστότατοι των… Διζωνικότερων κομματικών ηγεσιών ΔηΣυ-ΑΚΕΛ, αναλαμβάνουν να δημοσιεύσουν ενυπόγραφα άρθρα προπαγάνδας υπέρ της ΔΔΟ, εμμέσως πλην σαφώς αναδεικνύεται μπροστά στα μάτια του αναγνωστικού κοινού το μέγεθος και το πολυχρόνιο της πολιτικής απατεωνιάς.

Γράφουν ότι:
- «Πρέπει να μάθουν οι πολίτες τα βασικά στοιχεία της λύσης»…

- «Πρέπει να γνωρίζουν σε γενικές γραμμές τι σημαίνει Διζωνικότητα και τι Δικοινοτισμός»… (σ.σ. δεν τολμούν ακόμη να ομολογήσουν τον Δι-κρατισμό!).

- ΑΡΑ, λοιπόν, παραδέχονται κι ομολογούν, οι Διζωνικότεροι προπαγανδιστές, ότι οι… πολίτες ΔΕΝ ξέρουν και πρέπει να μάθουν. ΔΕΝ γνωρίζουν και πρέπει να γνωρίζουν! Και, συνεπώς, είναι ψέμα, είναι απατεωνιά ο μόνιμος ισχυρισμός των ίδιων κομματικών ηγεσιών ότι «οι Έλληνες Κύπριοι - σε 1ο πληθυντικό - δεχτήκαμε τη ΔΔΟ». Αυτή ακριβώς η παραδοχή, επαληθεύει κι επιβεβαιώνει την διαχρονική αλήθεια, την οποία χθες υπενθύμισε η στήλη:

1ον ΤΗΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Αντι-Διζωνική Πλειοψηφία του λαού. Η οποία απέρριψε όλες τις διαδοχικές απόπειρες επιβολής της ΔΔΟ από τις Βολιδοσκοπήσεις Βάλντχαϊμ, τους Δείκτες Κουεγιάρ, τη Δέσμη Ιδεών Γκάλι και, ιδιοχείρως κι αυτοπροσώπως, το Σχέδιο Ανάν - γνωρίζοντας και ξέροντας, πολύ καλύτερα από τις δύο συγκεκριμένες κομματικές ηγεσίες (α) την τουρκική προέλευση της ΔΔΟ και (β) τους τουρκικούς στόχους που η ΔΔΟ εξυπηρετεί.

2ον ΤΗΝ ΕΠΙ της ΔΔΟ μόνιμη διάσταση της πλειοψηφίας του Αντι-Διζωνικού και Αντι-Ομοσπονδιακού και Απορριπτικού λαού (όποιο κόμμα γι’ άλλους λόγους κι αν ψήφιζε, ή ψηφίζει - αν ψηφίζει) αφ’ ενός και των κομματικών ηγεσιών, αφ’ ετέρου, οι οποίες καταχρώνται, ασύστολα ψευδόμενες, το 1ο πληθυντικό «δεχτήκαμε τη Διζωνική»: Οι ίδιες και μόνες, ναι! Ο λαός, ουδέποτε!

Α Ν Α Γ Κ Η να φρεσκάρουμε στη μνήμη τις πρακτικές διαστάσεις της πολιτικής απατεωνιάς. Της σκόπιμης και δόλιας εξαπάτησης των πολιτών κατά τις κρίσιμες προεκλογικές περιόδους:
- 2008: ΕΑΝ ο Χριστόφιας, στην προεκλογική του εκστρατεία, αποκάλυπτε στον λαό ότι σκόπευε να προσφέρει «γενναίως» στους Τούρκους τον «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς» που προσέφερε στον Ταλάτ, 23.5.2008, ούτε το ΔηΚο, ούτε η ΕΔΕΚ αλλ’ ούτε καν το σύνολο των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ θα τον ψήφιζαν για πρόεδρο στις 24.2.2008.

- 2013: ΕΑΝ ο Αναστασιάδης, ομοίως αποκάλυπτε προεκλογικά ότι σκόπευε να προσφέρει στους Τούρκους την «λύση» «Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατών», που προσέφερε στον Έρογλου 11.2.2014, ομοίως δεν θα τον ψήφιζαν το ΔηΚο, το ΕυρωΚο, ούτε καν το σύνολο του ΔηΣυ για πρόεδρο στις 24.2.2013…
 

ΕΡΩΤΗΣΗ
Άξιζε, άραγε, έστω τα άρθρα και τ’ άλλα δημοσιεύματα που γράφτηκαν γι’ αυτήν, ή έστω τις δαπάνες αεροπορικών εισιτηρίων για την πραγματοποίησή της, η συνάντηση εν Αθήναις και οι συνομιλίες μιάμισης ώρας Αναστασιάδη - Σαμαρά; Ανησύχησε γι’ αυτήν έστω και στο ελάχιστον η Τουρκία;


Top