Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Νέλσον Μαντέλα - Τσίπρας - Αναστασιάδης χρυσή και μοναδική ευκαιρία στον Ο.Η.Ε.

Νέλσον Μαντέλα - Τσίπρας - Αναστασιάδης χρυσή και μοναδική ευκαιρία στον Ο.Η.Ε.

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ότι 128 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θα είναι στη Νέα Υόρκη για την 73η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΙΣΗΣ δημοσιεύτηκε ότι η εκδήλωση που συγκεντρώνει φέτος το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι η «ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ - ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ», σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, την οποία θα προσφωνήσει το σύνολο σχεδόν των ηγετών κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας.

Π Ο Λ Υ ΣΠΟΥΔΑΙΑ η επωνυμία της συνόδου,
ως έκφραση παγκόσμιας τιμής στην Μνήμη του αείμνηστου διά βίου ασυνθηκολόγητου ΑΓΩΝΙΣΤΗ της αντι-ρατσιστικής ελευθερίας και δημοκρατίας, του νικητή και κατεδαφιστή του Ρατσιστικού Καθεστώτος Απαρτχάιντ της Λευκής Μειονότητας σε βάρος της Μαύρης Πλειονότητας της Νοτίου Αφρικής και πρώτου Μαύρου Προέδρου εκδημοκρατισμού της χώρας του.

Π Ο Λ Υ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ευκαιρία
για τους δύο ηγέτες Ελλάδος και Κύπρου,
κ.κ. Τσίπρα και Αναστασιάδη
- πρώτα να μελετήσουν,
- ύστερα να κατανοήσουν και να ενστερνιστούν,
- ώστε αμέσως μετά να αξιοποιήσουν,
στην σημαντικότατη αυτή παγκόσμια σύναξη ηγετών,
τους σθεναρούς κι ανυποχώρητους αγώνες
του ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ εναντίον της Ρατσιστικής,
Αντιδημοκρατικής, Άδικης κι Ανελεύθερης
επινόησης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας,
την οποία είχαν προτείνει το 1990 ως «λύση»
για τη Ν. Αφρική οι πιο σκληροπυρηνικοί
του καταρρέοντος Ρατσιστικού Καθεστώτος της Πρετόρια.

Και την οποία απέρριψε «με βδελυγμία»
ο αποφυλακισθείς μετά από 27 χρόνια στις φυλακές των Ρατσιστών, ανυπότακτος, ασυνθηκολόγητος και ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΣ ηγέτης του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου ANC Νέλσον Μαντέλα.

Χ Ρ Υ Σ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

για τους κ.κ. Τσίπρα και Αναστασιάδη
να ζητήσουν πάραυτα από τους συνεργάτες τους να βρουν και να τους υπενθυμίσουν, πώς ο Νέλσον Μαντέλα, στις κρίσιμες για την κατεδάφιση του Ρατσιστικού Καθεστώτος ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ με τον τελευταίο Λευκό Πρόεδρο του Καθεστώτος Φρεντερίκ ντε Κλερκ, κατάφερε και πέτυχε να αποκρούσει και να εξαλείψει κάθε ιδέα συζήτησης της… επιβίωσης του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, μέσω της βδελυρής ιδέας περί Δ.Δ.Ο. στη Ν. Αφρική που πρότειναν ως δικό τους σωσίβιο ασφάλειας οι Λευκοί Ρατσιστές του καταρρέοντος Απαρτχάιντ.

Χ Ρ Υ Σ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ και μοναδική,

σε μια τόσο σημαντική πολύ-ηγετική παγκόσμια σύνοδο, υπό την επωνυμία ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ, οι κ.κ. Τσίπρας της Ελλάδος και Αναστασιάδης της Κύπρου, να αποκηρύξουν τελεσίδικα ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ, ενώπιον της διεθνούς κοινότητας, την Ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, την οποία, κατ’ απαίτηση των Τούρκων Κατακτητών και με την εύνοια των ιμπεριαλιστών, υποχρέωσαν τον ηττημένο απ’ το 1974 Ελληνισμό να διαπραγματεύεται – ματαίως κι αδιεξόδως – επί 44 χρόνια ως «λύση» για το Τουρκικό Πρόβλημα που υφίσταται και υποφέρει, σκλαβωμένη κατά το ήμισυ των εδαφών της από τους Τούρκους, η Κυπριακή Δημοκρατία.


Top