Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Όχι απλώς «ουκ ελάττω», αλλά: Ολόκληρη την πατρίδα Surrender

Όχι απλώς «ουκ ελάττω», αλλά: Ολόκληρη την πατρίδα Surrender

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο


Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι : «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ, αλλά ολόκληρη παραδώσω στους Τούρκους»: Ολόκληρη την κρατική της υπόσταση, surrender, στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία και Συνιδιοκτησία. Ιδού ποια είναι, εκ των πεπραγμένων τους, καταλλήλως κι εμπράκτως συμπληρωμένη, η τελική κατάληξη του παλαιόθεν «πατριωτικού» συνθήματος των δημαγωγών (εξαπάτησης του λαού) της ηγεσία του και νυν κυβερνώντος ΔηΣυ. Και του διακεκριμένου ΑΝΑΝ-ιστή, προέδρου του κ. Νίκου Αναστασιάδη:
 
Α Υ Τ Ο  το κράτος που με εκατόμβες αιματηρών θυσιών ηρωικών Ελλήνων Κυπρίων και Ελλα-δικών μας, υπερασπίζονται από 21η Δεκεμβρίου 1963 οι Έλληνες απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό και για το οποίο υποφέρουν και υπομένουν τα πάνδεινα, με εγκαρτέρηση μισό αιώνα, με την προσδοκία της λευτεριάς, ο ΠτΔ κ. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του ΔηΣυ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο γ.γρ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, το παραδίδουν (surrender) στους Τούρκους Κατακτητές:
 
- ΜΕΣΩ της Ισότιμης Τουρκικής Συγκυριαρχίας,
 
- ΚΑΙ της Τουρκικής Εκ Περιτροπής Προεδρίας…
 
Π Α Ρ Α Δ Ι Δ Ο ΥΝ - surrender: Την κρατική υπόσταση της πατρίδας Κύπρου. Την οποία διέσωσε η ηρωική αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην ένοπλη τουρκική επίθεση της  Τουρκανταρσίας του 1963-64. Προϊόν εκείνου του αιματηρού αγώνα υπήρξε, από 4ης Μαρτίου 1964 στον ΟΗΕ η Κυπριακή Δημοκρατία, διεθνώς αναγνωρισμένης ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, με κυβέρνηση αμιγώς των Ελλήνων Κυπρίων. Αντιμέτωπη διαρκώς με τον τουρκικό επεκτατισμό. 

Top