Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Μείωσης θητείας το αισχρότερον…

Μείωσης θητείας το αισχρότερον…

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΠρόκειται περί σκόπιμης, δόλιας και εκ προμελέτης μεθοδευμένης εξαπάτησης των πολιτών. Με καταιγισμό ψεμάτων. Συνειδητών και εκ προθέσεως. Και με στόχο την ψηφοθηρία. Την δόλια αλίευση ψήφων. Την διά ψευδών παραστάσεων και με περίτεχνη απάτη, απόσπαση της ψήφου των πολιτών. Αυτή είναι η ουσιώδης αλήθεια της διατυμπανιζόμενης και πάλι, προ των εκλογών, εξαγγελίας μείωσης της θητείας στην Ε.Φ.

Υπήρξε για χρόνια, η συστηματικά ροκανιζόμενη Αμυντική Θωράκιση, το πεδίο ασκήσεων της πολιτικής απατεωνιάς. Των Καρεκλοκένταυρων της Κομματοκρατίας και της Εξουσιολαγνείας. Και πρόκειται για ό,τι αισχρότερο επιχειρείται στον σημαντικότερο, τον υπ’ αριθμόν ένα, τομέα για την επιβίωση, την ασφάλεια και την ελευθερία του λαού. Την ασφάλεια, την επιβίωση και την ελευθερία της πατρίδας. Την Αμυντική της Θωράκιση απέναντι στους Τούρκους κατακτητές.

Στον τομέα όπου ο λαός πέντε ήδη δεκαετίες, έδωσε και δίνει, ψυχή τε και σώματι, πρόθυμα και συνειδητά, όποιες πολύχρονες θυσίες η πατρίδα τού ζήτησε:
- Τα 18χρονα έως 20χρονα αγόρια του ως κληρωτούς φαντάρους θητείας.
- Τους 21χρονους έως 40χρονους άνδρες του στις μονάδες των εφέδρων.
- Τους 41χρονους έως 50χρονους και γηραιότερους στην Εθνοφυλακή.
- Τα χρήματά του, ως φορολογούμενος, στο Ταμείο Αμυντικής Θωράκισης.
- Και όσους θυσίασαν και τη ζωή τους υπηρετώντας αυτήν την Αμυντική Θωράκιση.

Όσο ακριβώς, «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα», προπάντων όταν ο λαός υπηρετεί την άμυνά της και ομνύει το «ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά ουδ’ εγκαταλείψω τον παραστάτην ότω αν στοιχήσω», ΤΟΣΟ ατιμώτερη, αισχρότερη και ανιερότατη καθίσταται η περί της άμυνας εξαπάτηση του λαού και η εναντίον της άμυνας έμπρακτη υπόσκαψη και πολιτική απατεωνιά.

Ισούται, στην πραγματικότητα, με όσα διέπραξαν εκείνοι που την Παρασκευή, 19η Ιουλίου 1974, δεν επέτρεψαν στις μονάδες της Ε.Φ. να σπεύσουν στην άμυνα της Κερύνειας, να ναρκοθετήσουν την ακτή του Πέντεμιλι, να στήσουν έγκαιρα τα πυροβόλα τους απέναντι στον Αττίλα εισβολέα.

Λένε, συνειδητά σκοπίμως και δολίως ψευδόμενοι ότι «θα στελεχώσουν με μόνιμους οπλίτες» την Ε.Φ., ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι το Δανείου Υποτελές στην Τρόικα κράτος, ΔΕΝ δύναται να προσλάβει τέσσερις χιλιάδες «μόνιμους οπλίτες», που είναι ο ελάχιστα απαιτούμενος αριθμός για μείωση της θητείας των 18χρονων…

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ρωτήσατε τους εαυτούς σας οι άρρενες, ρωτήσατε τους γιους, τους συζύγους, τους πατέρες σας οι γυναίκες, αν η Ε.Φ. του Χριστόφια και του Αναστασιάδη, τους κατέστησε στοιχειωδώς ικανούς, επαρκώς εκπαιδευμένους, ικανοποιητικά οργανωμένους κι αποτελεσματικά εξοπλισμένους για ν’ αντιμετωπίσουν -ό μη γένοιτο- οποιαδήποτε απειλή των πλήρους πολεμικής συνθέσεως, απέναντι πανέτοιμων μονάδων του Αττίλα;


Top