Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Ο Ρατσισμός τού 18%=82% της ΔΔΟ

Ο Ρατσισμός τού 18%=82% της ΔΔΟ

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο


Αξιοθρήνητοί υποταγμένοι. Υπηρέτες του τουρκικού σοβινιστικού εθνικισμού. Ο οποίος υλοποιείται στην Κύπρο επί 41 χρόνια με την πολεμική ισχύ των εδραιωμένων, ανενόχλητα κι ατιμώρητα, στα σκλαβωμένα εδάφη Τούρκων Κατακτητών. Ως ακραία έκφανση του ρατσιστικού ανθελληνισμού. Οι έχοντες επικεφαλής τον ΠτΔ Ν. Αναστασιάδη Έλληνες Κύπριοι διαπραγματευόμενοι -υπό την στρατιωτική απειλή των εν Κύπρω κατοχικών δυνάμεων του 11ου Σώματος Στρατού της Τουρκίας- με τον επικεφαλής της υποτελούς στην Τουρκία "τοπικής διοίκησης" του κατοχικού ψευδοκράτους Μ. Ακιντζί. Υποτάχθηκαν ΚΑΙ στην τουρκική απαίτηση να συγκροτήσουν "Τεχνική Επιτροπής Παιδείας": Ανάμεσα στην Κυπριακή Δημοκρατία και το ψευδοκράτος. Ώστε με τη ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, στα… σχολεία, να "συμβάλει στην αντιμετώπιση του… ρατσισμού"!!!
 
Είναι ώσαν τα υπόδουλα στον Χίτλερ κράτη της Ευρώπης 1939 - 1945 να συμφωνούσαν με τους κατά τόπους Γκαουλάιτερ και Κουίσλιγκς της Ναζιστικής Γερμανίας, όπως συγκροτήσουν "Τεχνικές Επιτροπές Παιδείας" για την αντιμετώπιση του… Ναζισμού. Αλλ' ο δάσκαλος και του Χίτλερ, γενοκτόνος κι εθνοκτόνος τουρκικός Κεμαλισμός με την Ισλαμο-Κεμαλική του μετεξέλιξη, υπήρξε διαχρονικά πολύ πιο έξυπνα επιτήδειος. Και γι' αυτό πολύ πιο… πολυχρονεμένος από τον χιτλερικό Ναζισμό. Προπάντων:
 
Έπεισε τα θύματά του: Τους βιαίως, αιματηρώς και παρανόμως εκτοπισθέντες απ' τα σπίτια τους, τις πόλεις, τα χωριά και τα κτήματά τους (τους ηγέτες κατ' ακρίβειαν των θυμάτων του: τις ηγεσίες των ΔηΣυ - ΑΚΕΛ κ.ά.) ν' αποδεχτούν και να υποστηρίζουν, το σπουδαιότερο επίτευγμα του βίαιου, πολεμικού, τουρκο-εθνικιστικού ρατσισμού εν Κύπρω: Τη ΔΔΟ με "πολιτική ισότητα" και ισότιμο διαμοιρασμό κυριαρχίας, της ελληνικής πλειονότητας του 82% με την τουρκική μειονότητα του 18%:
 
- Κάθε Τούρκος του "τ/κ Συνιστώντος Κράτους", τέσσερεις φορές πιο κυρίαρχος, τέσσερεις φορές πιο εξουσία από κάθε Έλληνα του "ε/κ Συνιστώντος Κράτους":
 
- Τα ίσου καθεστώτος Συνιστώντα Στέιτς (κράτη - πολιτείες) του Κοινού Ανακοινωθέντος Χριστόφια - Ταλάτ 23.5.2008. Τα Ισότιμα και επί παντός Εξ Ίσου Συγκυρίαρχα Συνιστώντα Κράτη (πολιτείες) της Κοινής Διακήρυξης Αναστασιάδη - Έρογλου της 11.2.2014.
 
Ορίστε, λοιπόν, η ΔΔΟ, του ακέραιου ανθελληνικού, τουρκικού, εθνικιστικού και σοβινιστικού, ρατσισμού. Για να "διδάσκει" την αποδοχή της και στα σχολεία των θυμάτων του. Με τις ευλογίες του Υπουργού Παιδείας του ΔηΣυ. Χειροκροτούσας της ηγεσίας του ΑΚΕΛ. Και με τη συγκατάνευση της ΟΕΛΜΕΚ και της ΠΟΕΔ…
Λάζαρος. Α. Μαύρος
 
Ερώτηση ΣΑ 28.11.15
Πόσο περίεργο είναι που δεν εξανάγκασαν, ΑΚΟΜΗ, οι Αναστασιάδης, Χριστόφιας, Αβέρωφ, Άντρος και λοιποί, τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ να μεταβεί στο ΙΣΟΤΙΜΟ "προεδρικό" του Αττίλα, για να συναντήσει τον ΙΣΟΤΙΜΟ τους κ. Ακιντζί; Δεν θα επέμβει άραγε ο κ. Έιντε να τους επιβάλει κάποια κοινή "Τεχνική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων" προς συμμόρφωση στις απαιτήσεις τού εκκολαπτόμενου από τους ίδιους, Ισότιμου Συγκυρίαρχου, Συνιδρυτή και Συνιδιοκτήτη, του Διζωνικού τους Συνεταιρισμού, κατοχικού ψευδοκράτους;
Λάζ. Α. Μαύρος
 

Top