Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Πνίγηκαν στα νερά Ερντογάν & Ακιντζί

Πνίγηκαν στα νερά Ερντογάν & Ακιντζί

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΠροφανώς η πολιτική τών Ημετέρων… πνίγηκε στα τουρκικά νερά! Εκείνα που, τη μεταφορά τους από την Τουρκία, εγκαινίασαν πανηγυρίζοντας προχθές Σάββατο 17τρ., ως Αττίλες Κατακτητές, στα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη της Κύπρου, οι κ.κ. Ερντογάν και Ακιντζί. Επί της δήθεν διαλλακτικότητος των οποίων, κατ’ επανάληψιν, οι Ημέτεροι εναπέθεσαν την πάσαν (και μόνη) ελπίδα τους για… λύση τού Κυπριακού!

Μέχρι και το άλαλο καθ’ όλην τη διάρκεια των παγκοσμίως διαφημιζομένων εργασιών μεταφοράς τού ύδατος, τα προηγούμενα χρόνια, Υπουργείο Εξωτερικών των Ημετέρων, αναγκάστηκε οψίμως, μόλις την παραμονή της τελετής των Ερντογάν - Ακιντζί, ν’ ανακοινώσει ότι «πρόκειται για ΠΡΑΞΗ Ενσωμάτωσης των Κατεχομένων στην Τουρκία».

Του ίδιου υπουργείου ο Υπουργός, 13 μέρες νωρίτερα, στον «Φ» 4.10.2015 αποφαινόταν ότι: «Αν δεν λύσουμε [τώρα] το Κυπριακό με τον Ακιντζί, δεν θα το λύσουμε με κανένα». Έξι μέρες πριν από τον Υπουργό του, ο ΠτΔ αγορεύοντας 29.9.2015 στη Γενική Συνέλευση των ΗΕ διαβεβαίωνε την οικουμένη ότι, ο ίδιος με τον κ. Ακιντζί «μοιραζόμαστε το ίδιο πολιτικό θάρρος και σθένος για το κοινό όραμα λύσης»!

Ολ' αυτά, μαζί με τα ομόηχα κι ομοούσια κλαπατσίμπαλα τών… ακιντζικότερων στις ηγεσίες των πρώην και νυν κυβερνώντων κομμάτων, πνίγηκαν αύτανδρα στα τουρκικά νερά Ενσωμάτωσης & Προσάρτησης των σκλαβωμένων εδαφών της ΚΔ στην Τουρκία. Μάλιστα, ο «επιστημονικώς» ειδικότερος στην αξιοποίηση τής «Πολιτικής των Υδάτων», περί των οποίων, γι’ αλλού, έγραφε απ’ το… 2001 εύγλωττα στο Νεο-Οθωμανικό του «Στρατηγικό Βάθος», νυν πρωθυπουργός Νταβούτογλου, πανευτυχής ανακοίνωσε το Σάββατο πως: «Έχει αποδειχθεί ότι η Τουρκία και η Κύπρος δεν θα χωρίσουν ποτέ, να είναι ευλογημένο το νερό που μεταφέρουμε από τη μητέρα πατρίδα στη μικρή πατρίδα»…

Προφανώς αστρατήγητοι ανέκαθεν οι Ημέτεροι, εθελο-αιχμάλωτοι επί 10ετίες στην πλέον συμφέρουσα στους Τούρκους Κατακτητές διαδικασία των «διακοινοτικών» συνομιλιών, υποταγμένοι αθεραπεύτως στις Διζωνικές απαιτήσεις των Κατακτητών, ΔΕΝ προνόησαν να φορέσουν στην πολιτική τους ένα έστω… σωσίβιο! ΟΥΤΕ να ΄χουν από δίπλα κάποια… σωστική λέμβο! Ημέτεροι για τους οποίους -μετά και τον πνιγμό- το μόνο που αρμόζει, κατά το μάλλον ή ήττον, είναι ένα: Να τους [και να μας] κλαις!

ΕΡΩΤΗΣΗ 
Θυμάστε εκείνον τον αυτομολήσαντα απ’ τη δημοσιογραφία στην Εξουσία, αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο που μας μυδραλιοβούσε από ραδιοφώνου ότι… διακατεχόμαστε από «φοβικά σύνδρομα» και η τοιαύτη «σοφία» του υιοθετήθηκε ασμένως υπό του Γ. Γραμματέως κι ετέρων ηγετικών Ακελιστών μας; «Άφοβοι» κι «ατρόμητοι» τού λόγου τους πώς να μην πνιγούν στα νερά τού Ακιντζί «τους» χωρίς καν ένα… τροχό σωσίβιο, «δυστυχισμένε μου λαέ, πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»;


Top