Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Μόνον περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα

Μόνον περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΘλιβερόν: Να επιχαίρουν για την οικονομική καταστροφή, στην οποία, η αναξιότητα των διαδοχικώς κυβερνώντων, καταδίκασε τον λαό, ευφραινόμενοι ότι έτσι επιτέλους ο λαός θα υποκύψει στο Κυπριακό και θα υποταχθεί στην επιβολή της λύσης που ο ίδιος είχε απορρίψει ιδιοχείρως και αυτοπροσώπως με την πλειοψηφία του 76% στο «ΟΧΙ» του 2004.

Έφθασαν ώς το σημείο, αμετανόητα φανατισμένοι οπαδοί της «Πλατφόρμας του ΝΑΙ» στο Σχέδιο Ανάν, να αναρτούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το άκρον άωτον της χαιρεκακίας, γράφοντας για την οικονομική χρεοκοπία, την κοινωνική απελπισία και την πολιτική απαξίωση όπου κατακρημνίστηκε ο Ελληνισμός της Κύπρου, ότι: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»!

Εννοώντας, διευκρινίζοντας και πανηγυρίζοντας τη βεβαιότητά τους ότι η οικονομική δυσπραγία, η κοινωνική δυστυχία κι η πολιτική απελπισία θα υποχρεώσουν την πλειοψηφία των Ελλήνων Κυπρίων, να συμμορφωθούν επιτέλους «εις τας υποδείξεις»!

Επικεφαλής των μηχανισμών αξιοποίησης, όσον το δυνατόν νωρίτερα, του τοιούτου «μομέντουμ», οι κυβερνώντες: Διακινητές και καλλιεργητές της συστηματικής προπαγάνδας περί δήθεν «εκρηκτικής ανάπτυξης της οικονομίας με τη λύση», ώστε να πεισθεί το πλήθος ότι «περί χρημάτων και μόνον περί χρημάτων, πλέον, τον αγώνα ποιούμεθα»! Έσπευσε δε, προκαταβολικώς, ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να κατατάξει άπαντας τους διαφορετική γνώμη έχοντας, στους «υστερούντες πνευματικά»!!!

Αλλ' αυτά δείχνουν, αντιστρόφως, πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Κυπριακή Δημοκρατία σύρθηκε στην οικονομική χρεοκοπία, οδηγήθηκε σε καθεστώς Δανείου Υποτελούς κράτους, τέθηκε με την πολιτική των κυβερνήσεων Χριστόφια - Αναστασιάδη υπό Τροϊκοκρατίαν «κατακουρεμένη», αμέσως μετά που εντοπίστηκαν τα αξιοποιήσιμα Θεόσταλτα Κοιτάσματα στην ΑΟΖ της.

Και επιχαίρουν γι’ αυτό και οι Τούρκοι. Το είδε, το εντόπισε και το ανέδειξε ο αντικατοχικός αρθρογράφος Σενέρ Λεβέντ, 8.5.2015, στον «Πολίτη»: «Υπάρχει μια δήλωση του Ακιντζί, με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου κι επιπλέον την θεωρώ πολύ ανάρμοστη και απάνθρωπη. Λέει το εξής: "Μπορεί να γίνουν κίνητρο για λύση και τα οικονομικά προβλήματα των Ε/κ". Δηλαδή: Τι καλά που έχουν φτωχύνει τα αδέλφια μας οι Ε/κ. Τους στριμώξαμε […] Το φτωχοκόριτσο θα γίνει ευτυχισμένο όταν παντρευτεί το πλουσιόπαιδο, δηλαδή; Μήπως είδατε ποτέ χαΐρι σ’ έναν τέτοιο γάμο;»…

ΕΡΩΤΗΣΗ
Τι να πεις, άραγε, για κείνους που επί 13 χρόνια ασκούν πολιτική με τις αθεράπευτες 13 χρόνια ψευδαισθήσεις τους περί Ερντογάν, στον οποίο επιμένουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για… «βιώσιμη λύση» του Κυπριακού;
Λάζ. Α. Μαύρος


Top