News SciTech Έφτασε το Unsend: Έτσι ακυρώνεις μηνύματα στο Facebook Messenger

Έφτασε το Unsend: Έτσι ακυρώνεις μηνύματα στο Facebook Messenger

Από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της λειτουργίας Unsend στο Facebook Messenger σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά μόλις σήμερα έχουμε τη γενικότερη διανομή για όλους τους χρήστες σε συσκευές Android και iOS.

 

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το "Remove for Everyone" για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Facebook Messenger: Διαθέσιμο το Unsend - Έτσι ακυρώνεις μηνύματα
Τονίζουμε ότι η επιλογή αυτή διαφέρει από το "Delete" που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger. Με το "Delete" απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Σημειώστε, όμως, ότι στην περίπτωση του "Remove for Everyone" ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει. Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.
 

Top