News Greece SL Δολοφονία 21χρονης: Οι δύο εκδοχές των φερόμενων δολοφόνων

Δολοφονία 21χρονης: Οι δύο εκδοχές των φερόμενων δολοφόνων

Σοκάρουν οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.  

 

Ρόδος: Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης Ελένης;

Μέσα από την απολογία του, ο 19χρονος Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.  

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, «τα λόγια που του είπε, σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα, αλλά σε εκείνον οργή». Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. «Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο, αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω.

Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή». «Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και, ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη, την πέταξε στη θάλασσα. "Αυτό ήταν" μού είπε και συνέχισε "τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν».  

Όπως λέει ο 21χρονος, στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. «Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ», λέει, μεταξύ άλλων, ο 21χρονος.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος, από την πλευρά του, περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Είναι η προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του Λιμενικού, για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Όπως λέει, «η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου». Σε αυτό το διαμέρισμα όπως φαίνεται ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της άτυχης κοπέλας. «Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου τη χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και τη χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι». Όπως λέει ο 19χρονος, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του. «Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου, που οδηγούσε το βανάκι, πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. "Πάμε να το τελειώσουμε" μού είπε».   

«Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο». 

Το σοκ που βίωσε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη Τοπαλούδη αποκαλύπτει η δικογραφία του Λιμενικού, συνθέτοντας σιγά-σιγά το «παζλ» της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία της Ρόδου όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Παράλληλα, πληθαίνουν οι αναφορές για το βίαιο παρελθόν του 21χρονου, όπου φαίνεται πως «θόλωνε» πολύ εύκολα και χτυπούσε ανθρώπους.  

Οι γείτονές του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.  

Πηγή: lifo.gr

 

 

Top