Τo Πανεπιστήμιο του University of East London εγκαινιάζει την Πανεπιστημιούπολη στη Κύπρο

Το κρατικό Πανεπιστήμιο, University of East London (UEL) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαινιάζει μια εκπληκτική νέα πανεπιστημιούπολη στην πρωτεύουσα της Κύπρου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου στη Λευκωσία με την παρουσία του John Shaw, Pro Vice-Chancellor International του UEL, και άλλων ανωτέρων στελεχών του Πανεπιστημίου. Το UEL Κύπρου θα προσφέρει υψηλής ποιότητας βρετανικά προγράμματα σπουδών σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σπουδές στην Ευρώπη. Με ηγετική παρουσία στην αγορά της παγκόσμιας εκπαίδευσης, το University of East London, το οποίο χρηματοδοτείται από κρατικούς πόρους, προσελκύει φοιτητές από 120 χώρες και συνεργάζεται με κορυφαίους παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 43 χώρες και 5 ηπείρους. Θα προσφέρεται ένας αριθμός πτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τομείς των Επιχειρήσεων, της Διοίκησης και της Ηγεσίας από τον Οκτώβριο του 2012.

Ο Καθηγητής Patrick McGhee, Vice-Chancellor του UEL αναφέρει:
«Η διεθνής μας προσέγγιση σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές μας να επωφεληθούν από ένα πραγματικά παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο τους προετοιμάζει για έναν εξίσου παγκοσμιοποιημένο εργασιακό χώρο. Αυτό είναι το ήθος που καθοδήγησε το έργο μας και την επένδυσή μας στην Κύπρο και συνεργαζόμενοι με έναν υποδειγματικό συνεργάτη εκπαίδευσης, ελπίζουμε να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών που ωφελεί την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα προσελκύει το ανανεωμένο ενδιαφέρον του εξωτερικού για την Κύπρο ως κόμβο για τη διεθνή τριτοβάθμια εκπαίδευση.»

Η Κύπρος αναδεικνύεται με γρήγορους ρυθμούς ως ένας δημοφιλής προορισμός σπουδών για διεθνείς φοιτητές και η φοίτηση στην Κύπρο προσφέρει μια πολυπολιτισμική προοπτική εκπαίδευσης. Μια σειρά εθνικοτήτων και πολιτισμών συμβάλλουν σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον εκπαίδευσης, όπου οι ακαδημαϊκοί μπορούν να συναντηθούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ελεύθερα ιδέες και πληροφορίες.

Η εκπληκτική νέα πανεπιστημιούπολη προσφέρει ποιοτικές εγκαταστάσεις και ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα που θα προσφέρονται από τον Οκτώβριο του 2012 θα περιλαμβάνουν πτυχία Bachelor στην Ηγεσία και τη Διεθνή Επιχειρηματική Επικοινωνία, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Λογιστική και Χρηματοοικονομική με διαθέσιμες επιλογές για MBA στην Ανανέωση και Διαχείριση Ενέργειας και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις με MSc στη Διαχείριση Έργου. Το χαρτοφυλάκιο αυτό θα επεκταθεί σημαντικά κατά το επόμενο έτος.

Το UEL Κύπρου θα προσφέρει γενναιόδωρες υποτροφίες και όλα τα προγράμματα θα διδάσκονται και θα αξιολογούνται στην αγγλική γλώσσα. Το περιεχόμενο των μαθημάτων θα είναι το ίδιο με εκείνων των προγραμμάτων που παραδίδονται στις πανεπιστημιουπόλεις του UEL στο Ηνωμένο Βασίλειο και με ετήσια δίδακτρα €6.000 για τα πτυχιακά προγράμματα σπουδών. 

© 2012 Powered By SigmaLive, Part of Dias Group of Companies.

Scroll To Top