Νικόλας Ζαννέττος Έστησε λαϊκό δικαστήριο ο Πρόεδρος

Έστησε λαϊκό δικαστήριο ο Πρόεδρος

Ο Νικόλας Ζαννέττος είναι δημοσιογράφος στο Sigmalive


arni

Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο διάγγελμα του σχετικά με το μνημόνιο, δεν μας είπε τίποτα ουσιαστικό.

Αντίθετα, συμπεριφέρθηκε ξανά ως κομματικός ηγέτης και μας έκανε promotion για την «διαπραγματευτική νίκη» της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Παράλληλα, όπως άλλωστε μας συνήθισε, μοίρασε ευθύνες παντού, ενώ για το δικό του πρόσωπο, αρκέστηκε στο να πει ότι δεν διεκδικεί το αλάθητο.

Και ερωτώ εγώ:

Πόσες φορές ακούσαμε τον Δημήτρη Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, να υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να στήνουμε λαϊκά δικαστήρια και ότι πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών;

Αυτό όμως φαίνεται ότι και πάλι δεν ισχύει για τον Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος, ξεχώρισε τους «ΑΠΛΟΥΣ» από τους «ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΥΣ;» ανθρώπους και «εξήγησε» στους «ΑΠΛΟΥΣ» ποιοι φταίνε για το σημερινό κατάντημα μας.

Όταν εμείς αποκαλύπταμε τις βρώμες με τις διαγραφές χρεών εταιρειών που σχετίζονταν με το κόμμα του, μας έλεγαν για έρευνες και έπαιζαν πελλό.

Και για όσους θα πουν, μα δεν συγκρίνονται τα ποσά για τα οποία μιλάμε, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Ο Πρόεδρος λοιπόν, αποφάσισε και μας είπε ποιος φταίει, επειδή τόσο καιρό τα κρατούσε μέσα του.

Καληνύχτα μας λοιπόν!

ΥΓ: Όσο αφορά τους χειροκροτητές του μνημονίου, ουδέν σχόλιο

zannettos@sigmalive.com


Top