Στέλιος Παπαμωϋσέως Συνεχίζουν να προκαλούν…

Συνεχίζουν να προκαλούν…Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον χώρο της διαιτησίας με τα σφυρίγματα αλλά και τους ορισμούς. Το τελευταίο παράδειγμα και προκαλεί απορίες και ερωτήματα και δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε στο άμεσο μέλλον.

Καταγγέλλει το τρίο η Ομόνοια, φωνάζει για σημαντικές φάσεις και ο Απόλλων, φαίνεται καθαρά ότι κακώς δεν  δοθήκαν πέναλτι, ότι έπρεπε να  αποβληθούν  παίκτες, ότι δεν   δόθηκε καθοριστικό οφ σαιτ, ότι έχασαν μπροστά στα μάτια τους κόρνερ και άλλες φάσεις και σε λιγότερο από 48 ώρες ανακοινώνεται ότι στους αγώνες κυπέλλου που έχουν τεράστια σημασία, είτε θα σφυρίξουν είτε θα σηκώσουν σημαία και οι τρεις.

Κι όλα αυτά μετά από ένα ντέρμπι που η παρουσία της διαιτησίας στην ολότητα της κρίθηκε από όλους σαν πολύ αδύναμη και στην εφαρμογή των κανονισμών και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ψηλά γράμματα για κάποιους που επιβραβεύουν με αυτό τον τρόπο τέτοιοί είδους διαιτησίες και στέλνουν και το μήνυμα ότι όλους τους διαφωνούντες τους έχουν γραμμένους .

Αυτοί παπάδες, αυτοί ταταδες.

Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα ευθιξίας και σεβασμού έναντι των διαμαρτυρομένων τουλάχιστον σωματείων.

Συνεχίζουν να προκαλούν οι έχοντες την ευθύνη στα της διαιτησίας και πραγματικά είναι να απορεί κάποιος που το πάνε στο τέλος της ημέρας…

Ποιος τελικά έχει την ευθύνη των ορισμών και τι ρόλο παίζουν οι βαθμολογίες των παρατηρητών;

Αλλά στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

Να μας ζήσουν να τους χαιρόμαστε.

 

 


Top