Στέλιος Παπαμωϋσέως Επιτέλους, ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ…

Επιτέλους, ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ…Πολλά τα μπράβο και τα χαμόγελα από την πρεμιέρα του Πάμπου Χριστοδούλου και κατ επέκταση της Εθνικής Κύπρου στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης για το Γιουρο του 2016.

Επικό το διπλό στην Βοσνία που άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και που λογικά θα φέρει και ανακατατάξεις στον όμιλο μας, αλλά και θα έχει προεκτάσεις για την ομάδα μας.

Το γράφαμε πολλές φορές σε αυτή εδώ την στήλη, ότι πρέπει να πιστωθεί η νέα προσπάθεια από όλους, πρέπει δηλαδή να έχουμε υπομονή και να εμπιστευθούμε τεχνική ηγεσία και διεθνείς και μετά να τους κρίνουμε.

Name

Αναμέναμε δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στο φαβορί του ομίλου και μάλιστα μέσα στην καυτή της έδρα.

Είχαμε όμως εμπιστοσύνη στον νέο καπετάνιο, ότι θα έβγαζε τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του.

Κάποιες κρυφές ελπίδες για κάτι καλό διατηρούσαμε, όμως δεν το λέγαμε και μεγαλοφώνως γιατί πολλές φορές την επάθαμε στο παρελθόν…

Ήταν και το φάντασμα των τελευταίων χρονών που έπρεπε εδώ και τώρα να ξορκιστεί, αφού και μέσα και έξω, ο απολογισμός της τελευταίας εξαετίας τουλάχιστον ήταν για κλάματα.

Το διπλό μέσα στην Βοσνία, έχει προεκτάσεις.

Ανοίγει νέους ορίζοντες στην Εθνική και όσους την αποτελούν.

Θα πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά αυτή την φορά, γιατί δυστυχώς στο παρελθόν, μετά από μια τεράστια επιτυχία εφησυχάζαμε και γυρίζαμε σύντομα στην αγωνιστική μιζέρια.

Πολύ καλά τα είπε στην διάσκεψη τύπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής που παρουσιάστηκε και προσγειωμένος και γνώστης του όλου σκηνικού που πλέον διαμορφώνεται στον όμιλο μας.

Νενικηκαμεν στην Μουντιαλικη Βοσνία και αυτό θα πρέπει να χαροποιήσει άπαντες, ακόμα και αυτούς που γύρισαν για πολλά χρόνια την πλάτη στην Εθνική ομάδα.

Πολλά μπράβο εισπράττουν όλοι αυτοί που έγραψαν ιστορία στην Βοσνία, όμως πλέον είναι η ώρα του κόσμου να δείξει την αγάπη με την οποία περιβάλλει την ομάδα μας.

Το τραίνο ξεκίνησε και γυρισμό δεν έχει.

Όλοι, επιβάλλεται να ξεχάσουμε το παρελθόν και την όποια μουρμούρα η και απογοήτευση μας αφήσαν τα τελευταία έξι χρόνια και να σταλθούμε δίπλα στην ομάδα που δείχνει με το καλημέρα ότι και θέλει και μπορεί να πετύχει τους ψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

Κανείς δεν πετά και δεν πρέπει να πετά στα σύννεφα, γιατί απλά έχει αποδειχτεί ότι στο ποδόσφαιρο και σε τέτοιο επίπεδο, η αποτυχία από την επιτυχία η και αντίστροφα ελάχιστα απέχουν.

Πλέον θα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον αγώνα στο ΓΣΠ με το Ισραήλ και την νέα εκτός έδρας δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ουαλία.

Για το πρώτο ματς, σημαντικό ρολό θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, γιατί σε ένα γήπεδο που θα πάλλετε από ενθουσιασμό, οι διεθνείς μετά από καιρό δεν θα νοιώθουν ούτε μοναξιά ούτε απαξίωση και θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να δώσουν συνέχεια στην τεράστια επιτυχία της πρεμιέρας.

Επί του παρόντος, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Πάμπο και τους διεθνείς για την πολύ μεγάλη χαρά που προσέφεραν σε όλους αυτούς που νοιάζονται για το οικοδόμημα της Εθνικής Κύπρου.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και πάντα τέτοια.

 

 

 


Top