Πολύβιος Αλεξάνδρου Τεράστιο το κίνητρο για ΑΠΟΕΛ

Τεράστιο το κίνητρο για ΑΠΟΕΛ


Κακά τα ψέματα, οι ευρωπαϊκές κληρώσεις της Παρασκευής, άφησαν ανάμικτα συναισθήματα  στις ομάδες μας. Τυχερή της κλήρωσης, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ που απέναντι στη Άαλμποργκ Δανίας έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει για τρίτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα. Πρόκειται για μία ομάδα, που πριν από την κλήρωση συγκαταλεγόταν ανάμεσα σε αυτές που επιθυμούσαν οι γαλαζοκίτρινοι να έχουν για αντίπαλο. 
 
Τα ίδια δεν ισχύουν για τις τρεις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ομόνοια και Απόλλωνας θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις πανίσχυρες ρωσικές Ντιναμό Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΛ έπεσε πάνω στην αγγλική Τότεναμ, που δεν χρειάζεται να το ψάξει πολύ κανείς για να αντιληφθεί το μέγεθος αυτής της ομάδας. Βεβαίως, και οι τρεις εκπρόσωποί μας στο Γιουρόπα Λιγκ θα ακολουθήσουν τη γνωστή φράση που λέει «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία» και θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους. Εάν μπορέσουν να πετύχουν κάτι το καλό, σίγουρα θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία, τόσο για τις ίδιες τις ομάδες, όσο και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. 
 
Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού θεωρητικά τουλάχιστον, οι γαλαζοκίτρινοι, διαθέτουν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Άαλμποργκ. Μεγάλος στόχος της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι η είσοδος της ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους. Εάν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τα εκατομμύρια που θα εισρεύσουν στα ταμεία της εταιρείας θα δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα να ξεφύγει οικονομικά, από τις υπόλοιπες ομάδες στην Κύπρο.  Αυτό σίγουρα αποτελεί μεγάλο κίνητρο και ταυτόχρονα ένα τεράστιο στοίχημα για όλους στον ΑΠΟΕΛ. Στον Αρχάγγελο, τη διοίκηση, ακόμα και για τον κόσμο της ομάδας.
 

Top