Φρέναρος: Παραμένει ακέφαλο

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η γενική συνέλευση του «Φρέναρος 2000» και έτσι οι προσπάθειες για σχηματισμό νέας διοίκησης έπεσαν στο κενό. Δεδομένης της απόφασης του προέδρου Μάριου Καραγιαννά να αποχωρήσει από τη διοίκηση, δημιουργείται μεγάλο κενό, με το βραχνά του οικονομικού να είναι η βασική αιτία της απροθυμίας στελεχών του σωματείου να εμπλακούν.
Η επόμενη γενική συνέλευση έχει οριστεί για τις 24 Απριλίου χωρίς να υπάρχει ένδειξη πως και σε αυτή την ημερομηνία θα βγει το σωματείο από το αδιέξοδο. Το «παρών» τους έδωσαν στην προχθεσινή συνέλευση γύρω στα 60 μέλη του σωματείου. Αριθμός που θεωρήθηκε ικανοποιητικός υπό τις περιστάσεις.

Έντονες πιέσεις δέχεται ο κ. Καραγιαννάς για να παραμείνει στην προεδρία, αλλά σε δηλώσεις του στη «Σ» είπρ πως οικογενειακοί αλλά και επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει. Δήλωσε, ωστόσο, ότι θα παραμείνει πάντα «πιστός στρατιώτης» του σωματείου.

Ο προγραμματισμός
Τώρα όσον αφορά στον προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας, όλα έχουν νεκρώσει και αυτό είναι λογικό αφού δεν υπάρχει διοίκηση. Όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι για την ώρα ελεύθεροι και έχουν γίνει το «μήλον της Έριδος» από αρκετές ομάδες.
Οι Τζιάσπα, Φρέιτας και ο Ματέους είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους. Οι Κύπριοι που ήταν στο βασικό κορμό παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας και όταν παρουσιαστεί η επόμενη διοίκηση θα κληθούν σε διαβουλεύσεις για να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους.

Top