Κοβάσεβιτς: 50-50 οι πιθανότητες

Ο Μιλένκο Κοβάσεβιτς, που αγωνίστηκε παλαιότερα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Ν. Σαλαμίνα, μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο» έδωσε ίσες πιθανότητες πρόκρισης στις δύο ομάδες, επισημαίνοντας ότι ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Στα φιλικά η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ μέτρια, όμως πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, γιατί έχει έναν πολύ μεγάλο προπονητή, τον κ. Ζέμαν. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα, που δεν διαθέτει πείρα, αφού δεν διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές».
Αναφερόμενος στον τοπικό Τύπο και πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Μιλένκο Κοβάσεβιτς είπε: «Δεν λένε πολλά πράγματα. Πολλοί φοβούνται ότι θα χάσουν, όμως δεν χρίζουν καμία από τις δύο φαβορί για την πρόκριση…».
Όσον αφορά στα αστέρια της ομάδας, ο Κοβάσεβιτς τόνισε ότι αυτοί που μπορούν να πάρουν στους ώμους τους την ομάδα είναι οι Κόρομαν Μίλιας και ο Πορτογάλος Έντβαρτ που αποκτήθηκε φέτος.
Ο δεύτερος αγώνας ίσως να μη γίνει στο γήπεδο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, λόγω βελτιωτικών έργων, αλλά στο Νόβισαντ που βρίσκεται 80 χιλιόμετρα μακριά από τη σερβική πρωτεύουσα, σε μικρό γήπεδο (15.000 θέσεις).

Top