Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θέλει τον Πιέρο Σωτηρίου


Πρόταση από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την απόκτηση του νεαρού Πιέρου Σωτηρίου έχει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας η πρόταση είναι ελκυστική όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και αν υλοποιηθεί η ένταξή του στην αγγλική ομάδα θα δώσει σημαντική οικονομική ανάσα. Φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις είναι στον σωστό δρόμο και αναμένονται εξελίξεις. Αν όντως υλοποιηθεί η ένταξη του Πιέρου στην αγγλική ομάδα, θα είναι σαν Θείο δώρο για τους «μαυροπράσινους» αφού θα βάλουν στο ταμείο τους ένα πολύ σεβαστό ποσό.

Συμφωνία με τέσσερις
Μπορεί να υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα στα διοικητικά, όμως ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και ήδη οι «μαυροπράσινοι» συμφώνησαν με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται, όπως  είναι γνωστό,   για τον Έντερ που αγωνιζόταν στην περσινή σεζόν στη Δόξα, τον Τιάγκο Κόστα που αγωνιζόταν στη Λεϊσόες και  τον Ενρίκε που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Η τελευταία συμφωνία είναι με τον 25χρονο  Αφρικανό Ντζικινέ που αγωνιζόταν στη Βιτόρια Σετουμπάλ, ο οποίος είχε γεμάτη χρονιά με 33 συμμετοχές. Η πληροφόρησή μας είναι ότι και με τους τέσσερις υπάρχει προσυμφωνία. Είναι μέσα στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής το κασέ και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Φτάνει στις 230 χιλιάδες ευρώ και το συμβόλαιό τους θα είναι για δέκα μήνες.

Αυτοί που ανανέωσαν
Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό προχώρησαν οι Ντουάρτε και Μέρσιο. Όμως αυτό δεν δίνει τη σιγουριά για την παραμονή τους, διότι αν δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε προσφυγή και να αποχωρήσουν από την ομάδα. Αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό αλλά τα πλείστα σωματεία.
Φεύγει ο Τσιντί;
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Τσιντί θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ολυμπιακό με την επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο, προέκυψε πρόβλημα. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είναι έγκυος και φαίνεται να επιθυμεί να μη μείνει στην Κύπρο. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Τσιντί θα πει αντίο ή εάν θα ανανεώσει τη συνεργασία του. 
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό όπως είναι γνωστό αποτελούν οι  Κάρλος Μάρκες, Παουλίνιο, Κενμόνιε, Σέτκους, Κουτσούκοβιτς, Ρουσμίρ και Αουρέλιο που μάλλον θα συνεχίσει στον Εθνικό Άχνας.


 

Top